2017 m. gegužės 31 d., trečiadienis

Dior COLOUR GRADATION ADDICT GRADIENT LIPSTICK (Nr. 459 Coral Twist)


Gero vakaro, mano brangieji, aš jau galutinai atsigavau po labai ankstyvaus skrydžio ir oro, bei temperatūros permainų ir svyravimo. Labai pasiilgau blogo rašymo, juolab naujų išbandytų kosmetikos priemonių susikaupė tikrai nemažai. Pradėsime nuo geriausių, o kas gali būti geriau nei Dior? 






Colour Gradation Addict Gradient Lipstick

Lūpų dažai

Šio pavasario išvaizdos parašas - lūpos, puošiančios veidą išryškinančiomis spalvomis. Veidrodinio blizgesio Addict Gradient puošia lūpas pavasario tonais.
Kaina: 37,95 EUR


Kur pirkti: Kristiana








Mano nuomonė:

Kiekviena Dior kosmetikos priemonė išskirtinė, išskirtinės ne tik spalvos, bet ir dizainas. Dior COLOUR GRADATION ADDICT GRADIENT LIPSTICK įpakavimas vienas iš tobuliausių, traukia akį parduotuvėje, o ištraukti iš rankinės lūpų dažus visada vienas malonumas. Tiesą sakant, aš gavau savo dovanų maišelyje matinius Dior lūpų dažus, bet tradiciškai susikeičiau su Darja, mūsų skoniai labai skirtingi, todėl eiti į renginius su ja ne tik linksma, bet ir apsimoka. Juokauju... ;-) Vienu žodžiu, atidarius įpakavimą net žagtelėjau iš nuostabos, lūpų dažus puošia CD inicialai, pats įpakavimas turi veidrodinį spindesį ir keičia spalvą priklausomai nuo apšvietimo (nuo pilko iki violetiniai-rožinio). 
Aš tikėjausi kiek ryškesnės spalvos, tačiau tai tiesiog lūpų blizgesys, kuris puikiai maitina, putlina ir suteikia vos matomos spalvos. Mano atspalvis koralinis, ant lūpų atrodo tikrai nuostabiai. Ar pirkčiau tokį lūpų balzamą pati? Be jokios abejonės, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį parduotuvėje. Noriu priminti, kad gamintojas siūlo net 4 švelnius atspalvius.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig