2017 m. birželio 20 d., antradienis

Urban Decay REHAB MAKEUP PREP HOT SPRINGS HYDRATING GEL


Kaip aš jau sakiau, veido odą vasarą (nepriklausomai nuo odos tipo), reikia drėkinti. Gavus testavimui UD naujienas, aš negaliu atsidžiaugti kokybe ir rezultatu. Labai noriu pasidalinti savo mintimis apie Urban Decay REHAB MAKEUP PREP HOT SPRINGS HYDRATING GEL. Manau būtent šitas gelis yra unikalus makiažo pagrindas, būtent jo dėka iš naujo atradau ir  naudoju UD All Nighter kreminę pudrą.




Drėkinamasis veido gelis
Visų tipų odai.
Ieškote priemonės, kuri intensyviai sudrėkintų, bet nepariebintų odos? Sudrėkinkite odą, atkurkite jos pusiausvyrą ir suteikite energijos – su žele Rehab Makeup Prep Hot Springs Hydrating Gel.

Ypač lengva vandeninė želė nepriekaištingai paruošia odą makiažui. Kitaip nei tradiciniai drėkikliai, želė Hot Springs Hydrating Gel greitai įsigeria į odą. Jokio slidumo – tik sveika, elastinga, makiažui paruošta oda.

Karštosios versmės vanduo gausus odą maitinančių mineralų. Želėje esantis vanduo (išgautas iš tūkstančio metų senumo karštosios versmės Japonijoje) išlaisvinamas, kai susiliečia su oda, ir ją atvėsina. Formulėje esantis vanduo yra hipotoninis (t. y. visiškai grynas), todėl visiškai lengvai prasiskverbia pro odos barjerą ir lengvai įsigeria. O koks rezultatas? Oda akimirksniu sudrėkinama, palygėja ir pašvelnėja. Jokio riebumo pojūčio. Be to, Hot Springs Hydrating Gel yra nešarminė.

Tobulai tinka naudoti kasdien. Lengva želinė formulė pašvelnina odą (bet neaptraukia jos riebalų plėvele!). Oda tampa žymiai geriau sudrėkinta ir paruošta tepti makiažo pagrindą. Tik nuolat drėkinamos odos paviršiaus tekstūra yra tolygi. Tai aktualu ir riebiai odai. Sudrėkinta oda tampa putlesnė ir lygesnė, tad lygiai užtepti makiažą būna žymiai lengviau. Želė Hot Springs Hydrating Gel sudrėkina kiekvieną sausą odos plotą, tad makiažo pagrindą galite užtepti tobulai lygiai.
Talpa: 55g
Kaina: 26,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

UD tai gelis tai priemonė, kurią galėčiau rekomenduoti bet kam. Tai labai lengvos (silikoniės, nėra čia ko slėpti) konsistencijos permatomas gelis, kuris puikiai drėkina, užpildo poras ir nelygumus, nesausina ir nekemša porų. Manau tokia priemonė patiks bet kokio odos tipo savininkėms, nes puikiai paruošia veido odą prieš makiažą. Kreminė pudra po kremo naudojimo tepasi puikiausiai. Reikia pripažinti, kad mano UD All Nighter pudra labai stiprios pigmentacijos ir sausinai veido odą, o su šiuo kremu aš ją atradau iš naujo. Ar gelis draugauja su kitomis mano turimomis pudromis? Taip, su visomis, apart MAC. Su MAC draugystė nepavyko, nes  kremo tekstūra per daug skidi, pudra nesilaiko ir atrodo ne taip, kaip turėtų būti. Logiška, MAC turi savo priemones, kurios puikiai veikia tarpusavyje.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad tai vienas iš tobuliausių gelinių makiažo pagrindu, kurie ne tik paruošia odą, bet ir puikiai drėkina, bet neriebina, kas yra svarbiausiai. Tai mano vasaros 'must have'.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig