2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Ir joks oras nebaisus su CROCS


Blogeriai kaip ir žurnalistai, turi būti su savo pasakojimais ir atsiliepimais laiku ir vietoje. Atrodo vasaros vidurys, turėtų būti šilta ir šviesti saulė, tačiau nebūtų tai Lietuviška vasara. Būtent todėl noriu aptarti viena iš aktualiausių temų šią vasarą - orą ir guminę avalynė. Ne, ne, aš ne apie tai, kaip nusipirkti valtį ir parplaukti namo be nuostolių, aš apie stilingą avalynę, kuriai nebaisus bet koks oras. Kas galėtų pagalvoti, kad mano spintoje gali atsirasti CROCS avalynė? Tikrai niekas, tačiau apžiūrėjus visą asortimentą supratau, geriau patogiai ir šiltai, negu gražiai ir kojos šlapios. Jeigu šnekėti rimtai, likau sužavėta CROCS kokybe, patogumu ir dizainu.





Pasirodo aš pati nieko nežinojau apie CROCS, todėl labai noriu pasidalinti oficialia informacija apie šį gamintoją.

Tai vienas pirmaujančių avalynės gamintojų pasaulyje, kuriantis unikalaus dizaino avalynę vyrams, moterims bei vaikams.
Pasaulyje ši ryškiaspalvė avalynė sparčiai išpopuliarėjo dėl savito ir išskirtinio dizaino, patogumo, minkštumo bei lengvo pritaikymo tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Nuo savo veiklos pradžios 2002 m. kompanija pardavė daugiau nei 300 milijonų batų porų, daugiau nei 90 - je šalių visame pasaulyje. CrocsTM kasmet pasiūlo virš 300 naujų išskirtinių modelių visiems metų laikams.
CROCSTM savybės:

Ergo sertifikatas (JAV), patvirtinantis, kad nešiojant šį apavą 67 proc. sumažėja kojų, klubų ir nugaros skausmai.
Mylintys Jūsų pėdas – CrocsTM avalynė pagaminta iš unikalios patentuotos Croslite™ medžiagos. Nuo pėdos šilumos ši medžiaga suminkštėja ir puikiai prisitaiko prie Jūsų kojos formos. Masažuojantis paviršius bei išskirtinai mažas batų svoris palengvins kiekvieną žingsnį.
Lengva priežiūra - taupo Jūsų laiką, paprastai skiriamą batų priežiūrai.
Stabilumą užtikrinantis dirželis. Batų-klumpių priedas, kuris nesuvaržo Jūsų pėdų ir taip pat suteikia stabilumo.
Nepalieka žymių – tinka darbui ant plataus spektro grindų dangų.
Amortizuojantys, reikalaujantys 62 proc. mažiau pastangų nei vaikščiojant basomis.

Pagrindinis CrocsTM tikslas – Jūsų kojų patogumas.



TRYS CROCS™ KOMFORTO LYGIAI:

Oi, aš nesu tikrai iš tų žmonių, kurie su malonumu gali nešioti klasikinius CROCS modelius. Iš kitos pusės, kiekvienam savo. Kaip ir sakiau, apžiūrėjau visą CROCS avalynės asortimentą ir likau sužavėta, nes CROCS brandas jau nebe toks, koks buvo anksčiau. Tai labai kokybiška, graži ir stilinga avalynė ne tik laisvalaikiui, bet ir kiekvienai dienai.  Logiška, kad mano akį patraukė 
Crocs™ Freesail Rain Boot guminiai batai, tokia jau šiais metais vasara, o patogių guminių batų mano spintoje nebuvo. Taip, buvo Ralph Lauren, tačiau jie labai labai nepatogus ir kojai šalta. CROCS batų gamintojas siūlo labai daug skirtingų atspalvių, ar pasirinkau klasikinius tamsiai mėlynos spalvos. Batai labai patogus, nespaudžia, dydis atitinka (aš užsakiau 37-38).





Iš naujos kolekcijos aš išsirinkau Crocs™ Women's Citilane Roka Court, pati nesitikėjau, kad realybėje šitie sportbačiai atrodo taip gražiai. Jie klasikinės pilkos spalvos, padas baltas (gamintojas siūlo ir juodą modeliuką, plius yra vyriškų šio modelio sportbačių). Gamintojas pagalvojo ir apie tai, kad rašteliai galėtų būti tik pilkos spalvos, tiek baltos. Ar jie primina klasikinius CROCS modelius? Tikrai ne, jie tokie stilingi, kad aš net niekada nepagalvočiau, kad tai CROCS. 
Apsiavusi batus namuose supratau, jie patogūs. Jeigu ne oras, skubėčiau į fotosesiją, nes labai norisi išbandyti avalynę miesto sąlygomis ir padaryti kaip įmanoma daugiau nuotraukų. Noriu pridurti, kad guminių CROCS batų komforto lygis 2, tai reiškia, kad bato konstrukcija paprasta: patentuotos Croslite™ medžiagos vidpadis yra jungiamas kartu Croslite™ medžiagos išoriniu padu. Taip vidpadis tarnauja kaip antras purus pado sluoksnis tarp Jūsų ir pasaulio. Šio tipo batai taip pat išssiskiria savo išformuotomis papildomomis atramomis pėdos skliautui ir užkulniui vidpadyje. Skirtumą pajusite kiekviename žingsnyje.








O jūsų drabužinėje yra guminiai batai? O gražūs ir patogūs sportbačiai?  Jeigu dar nėra, labai rekomenduoju CROCS, nes su jais joks oras nėra baisus. 






SHARE:

2 komentarai

  1. Turėjau pačius nerealiausius crocs'us - tai buvo convers'ų tipo patogiausi pasaulyje medžiaginiai sportbačiai. Deja sugadinau pati ir pirkti jų nebėra. Kartais dar vis peržiūriu vinted asortimentą, gal kas įmes :D O taip pat nešioju gumines raudonas basutes jau trečius metus. Nerealus patogumas ir orai nebaisūs, jei tik šilta :D Išsiplėčiau, nes sutapimas - šiandien kaip tik peržiūrėjau visą Crocs asortimentą, o tuos pilkuosius tavo batus - itin atidžiai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš niekada nekreipdavau dėmesio, o dabar peržiūrėjau ir wow, tiesiog wow. ;-) Pilki sportbačiai tobulybė

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig