2017 m. liepos 26 d., trečiadienis

Užsakymas iš http://www.loverte.com


Aš jau labai seniai neįsivaizduoju savo gyvenimo be internetinių parduotuvių, net drabužius ir avalynę perku būtent ten, ką jau sakyti apie kosmetiką. Taip, taip, dekoratyvinę kosmetiką geriau rinktis realioje parduotuvėje, tačiau kartais kainos daro savo, kur kas smagiau sumokėti mažiau ir gauti tą patį daiktą tiesiai į namus su kurjeriu. Šį kartą jūsų dėmesiui nauja internetinė parduotuvė  http://www.loverte.com, kur aš atradau labai didelį Korėjietiškos kosmetikos asortimentą (HolikaHolika, Missha, It's kin, Etude House). Sakote ir pas mus šio gėrio pilna? Taip, tikrai taip, bet vienoje vietoje su plaukų priežiūros priemonėmis, kvepalais, The Balm, liukso ir vaistinėje parduodama kosmetika dar niekur nemačiau. Šiandien apie tai, ką aš išsirinkau testavimui.



Man labai patiko šviesus ir labai praktiškas parduotuvės dizainas, kaip sakoma, estiškas minimalizmas. Prekės paskirstytos į grupes: veido priežiūra, kvepalai, plaukų priežiūra ir t.t. Smagu, kad čia būna ir išpardavimai (dievinu juos). Pristatymas yra nemokamas nuo 69 EUR. Pristatymo pasirinkimas yra toks: OMNIVA ir VENIPAK. Aš pasirinkau OMNIVA, paštomatas beveik prie mano namų, derintis prie kurjerio nereikia, pasiimti galima tada, kai turi laisvo laiko (nors ir naktį).


Man labai patiko ir tai, kad visos mano pasirinktos priemonės buvo saugiai supakuotos, dėžutę malonu pasiimti į rankas. Tačiau pereiname prie užsakymo, juk čia įdomiausia dalis...




Kai aš pamačiau Korėjietišką kosmetiką, mano džiaugsmui nebuvo ribų. Aišku, galima padaryti užsakymą ir www.ebay.com, tačiau laukti reikės labai labai ilgai. Paskutinį kartą pirkau šampūną, maža to, kad jis atkeliavo tik per 4 savaites, buvo suspaustas ir išsipylė. Pinigus aš gražinau, tačiau skirti tam laiko reikėjo.  http://www.loverte.com populiarūs gamintojai vienoje vietoje, todėl daugiausiai užsakiau būtent Korėjietiškos kosmetikos.


HOLIKA HOLIKA ACEROLA HONEY SLEEPING PACK - naktinė medaus veido kaukė acerola ekstraktu. Išbandžiau tik kelis kartus, tačiau noriu pasakyti, labai labai patinka.


Apie Ciate nagų lakus svajoju labai ilgai. Pradžioje buvo tiesiog susidomėjimas, po kiek laiko nusipirkau mini lakų limituoto leidimo pakuotę, bet net nebuvo kaspinų. Šį kartą mano rankose labai gražus, švelnus ir įdegį paryškinantis atspalvis AMAZING CRACIE.


LOWENGRIP dezodorantas ir lūpų balzamas nustebino savo kokybe. Niekada negirdėjau apie šį brandą, tačiau išbandžius vieną kartą, grįžau į parduotuvę apžiūrėti siūlomą asortimentą. Būtinai parašysiu pilną atsiliepimą bloge jau netrukus.


Be naujų plaukų priežiūros priemonių aš gyventi negaliu. 'Blogerių liga' daro savo, nesvarbu, kad nieko nereikia, svarbu noras išbandyti. TIGi S-factor Flat Iron priemonė apsauganti plaukus nuo karščio ir temperatūros pokyčio ne naujokas mano kosmetinėje. Turėjau šį purškiklį labai seniai, išnaudojau iki paskutimo lašo. Oil Miracle plaukų aliejus patiko net labai labai, būtent jį paminėjau tarp geriausių šio mėnesio kosmetikos priemonių. Labai patiko tiršta tekstūra, nelipni konsistencija ir nuostabus rytietiškas saldus kvapas.


Dar viena veido priežiūros priemonė iš 'wish list'o' It's skin serumas. Daug tikrai nepasakosiu, pasakysiu tik tiek, kad šį priemonė verta atskiro blogo įrašo.


The Balm kosmetika man labai patinka, tobulos paletės, gražios spalvos, gera kokybė ir funkcionalumas. Mano rankose Balm Desert bronzinė pudra su šiltu atspalviu be oranžinio pagrindo. Sudominau, bronzantą Gam desert galima drąsiai naudoti vietoje skaistalų.


Na ir pabaigai MISSHA Natural Clay Mask skirta brandžiai ir jautriai odai. Pasakysiu atvirai, tokios nuostabios ir švelniai valančios veido kaukės nesu bandžiusi niekada. Kaukė puikiai valo, tačiau nedirgina ir nesausina veido odos.



Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonės labai patiko. Taip pat buvo įvertintas ir greitais aptarnavimas ir žaibiškas prekių pristatymas. Aš gavau savo užsakymą per kelias dienas, todėl rekomenduoju išbandyti ir užsakyti, parduotuvės asortimentas labai platus, todėl gerų pirkinių, mano brangieji....



PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig