2017 m. liepos 8 d., šeštadienis

MAC LADY DANGER lūpų dažai


Gero šeštadienio ryto, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui limituoto leidimo MAC MAC LADY DANGER lūpų dažai. Nežinau kodėl, tačiau vasarą man ryškiai oranžinės spalvos trūkumas. Pirmais ryškiais oranžinis lūpų dažas, kuri asigyveno mano kosmetinėje, buvo matinis Smashbox, toliau MAC retro Matte blizgesys, na o toliau atėjo suvokimas, kad be oranžiniai raudono lūpdažio su kultiniu Lady Danger pavadinimu, aš tikrai gyventi negaliu.






Lūpų dažai

Šeši kultiniai trijų skirtingų tekstūrų mėgstamiausi atspalviai. Nuo gundančios raudonos Ruby Woo iki flirtuojančios Candy Yum-Yum – kiekviena ir visos ras sau išskirtinį aromatą bei derančius lūpų dažus.







Mano nuomonė:

Dar vienas kultinis MAC lūpų dažų atspalvis, LADY DANGER. Šis lūpų dažų atspalvis ryškiai raudonas su oranžiniu pagrindu. Man atrodo, kad ši spalva kiek su intensyvina geltoną dantų atspalvį. Jeigu šaltai raudonos spalvos vizualiai balina, tai šilti oranžiniai atspalviai suteikia geltonumo.  Čia mano asmeninis pastebėjimas, tačiau manau tai yra labai svarbu pasakyti. Aš tirai nesitikėjau, tačiau LADY DANGER atspalvis tiesiog matinis, tai nėra kultinė sausa ir intensyvi Retro Matte lūpų dažų serija. Iš kitos pusės, galima jį pavadinti net kreminiu, lyginant su Retro matte. Noriu pridurti, kad lūpų pieštukas yra būtinas, na o spalva ant lūpų išsilaiko visą dieną. Jeigu parduotuvėje jau nerasite limituoto leidimo versijos, visada galima pirkti paprastą juodą įpakavimą. Pagrindinė priežastis, kodėl aš nusprendžiau įsigyti šią spalvą, buvo ryškiai raudonas dangtelis.




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig