2017 m. liepos 9 d., sekmadienis

Knot Detail Flower Print Shirt Dress


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, labai gaila, tačiau vasariški orai prabuvo neilgai. Smagu, kad vakar nežiūrint į tai, kad visai nesinori, pavyko įamžinti vieną drabužių derinuką. Vieną, nes fotografavomės su vyru ir turėjome planų mieste. Labai norėjau kaip įmanoma greičiau parodyti Jums savo naują gėlėtą suknelę. Ji tobula, o atkeliavo iš www.shein.com puslapio lygiai per dvi savaites.

Visi populiarūs mados blogeriai rašo, kad marškinių tipo suknelės privalo būti jūsų drabužinėje šią vasarą. Aš manau, kad bendro sprendimo visiems nėra, aš bandžiau matuotis parduotuvėse marškinių tipo sukneles, atrodau nekaip. Aš negaliu pasakyti, kad esu velniškai stora, tikrai ne, bet būtent taip atrodau su tokio modelio suknelėmis. Šį suknelė kiek paryškina figūrą, gėlių motyvai atrodo nuostabiai, medžiaga superinė, tačiau kelis kabančius siūlus visgi reikėjo nukirpti.
Noriu pasakyti, kad suknelės modelis universalus, tinka bet kokiai progai, tiek į miestą, tiek laisvalaikiui prie jūros, tiek susitikti su draugėmis ir praleisti vakarą lauko kavinėse, tiek į kiek rimtesnį susitikimą.  Aš derinu prie suknelės baltos spalvos rankinę. Manau rankinės atspalvis nėra svarbus, man kur kas svarbiau buvo rankinės modelis, nes nesinorėjo apkrauti derinio dar labiau ir kabinti rankinę ant pėties, šį kartą geriausias pasirinkimas - rankinė rankose. Savo drabužinėje turiu tokią tik vieną, todėl pasirinkau būtent ją. Avalynę derinau prie ryškiausios suknelės gėlių rašto spalvos, bordo. Negaliu nepaminėti savo naujo Skagen laikrodžio iš www.madosprieskoniai.lt parduotuvės . Taip, Instagram puslapyje vis lavinu savo Skandivaniškos kompozicijos įgūdžius, tačiau, realiam gyvenime derinu minimalizmą su spalvomis ir blizgučiais. O kodėl gi ne? Ant mano rankos Skagen laikrodis ir Pandora apyrankės.










Suknelė - Shein
Avalynė - Bershka
Rankinė -Yoshop
Akiniai - Yoshop
Apyrankės - Pandora
Laikrodis - Skagen (www.madosprieskoniai.lt)












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig