2017 m. liepos 27 d., ketvirtadienis

REVLON COLORSTAY kreminė pudra


Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad prieš du metus, Lenkijoje, aš nusipirkau savo pirmąjį REVLON COLORSTAY kreminės pudros buteliuką. Labai ilgai rinkausi atspalvį, tačiau buvo patenkinta rezultatu. Aišku, be tobulo maskavimo, pudros įpakavimas turėjo labai daug minusų: pudra buvo labai tiršta, nebuvo dozatoriaus ir t.t. Savaitgalį, vėl Lenkijoje, pamačiau naują REVLON COLORSTAY pudros įpakavimą, ilgai negalvojant nusipirkau tą patį atspalvį. Šiandien aptarsime ar pudros kokybė liko tokia pat, ar atspalviai atitinka, ar rezultatas vis dar toks pats geras.






Be makiažo


Su makiažu


Mano nuomonė:

Aš specialiai norėjau parodyti kaip atrodo pudrą po kelių naudojimų be dozatoriaus. Aišku, dangtelį ir buteliuko kaklelį galima apvalyti ir sutvarkyti, tačiau po kelių naudojimų vaizdas toks pats, todėl jeigu tik yra galimybę, labai rekomenduoju rinktis kremines pudras su dozatoriumi. Nauja REVLON COLORSTAY kreminę pudra jau su dozatoriumi, tai mane ir papirko, plius buvo akcija, todėl pudra kainavo vos 40 zl, apie 10 EUR. Galiu pasakyti tik tiek, kad pudra tokia pat gera, kaip ir buvo. Puikiai maskuoja, gerai prisitaiko prie veido atspalvio, taip pat paryškina šerpetojimus ir sausas vietas, puikiai išsilaiko visą dieną ir gerai draugauja su kitomis biriomis pudromis. Kas gi blogai? Atspalvis. Aš nežinau, gal man taip atrodo, bet naujos pudros spalva šviesesnė, su vos matomu rožinės spalvos pagrindu. Pasakysiu atvirai, parduotuvėse atspalvio aš netikrinau, buvau įsitikinusi, kad spalvos atitinka. Pasirodo ne. Net vizualiai pudra buteliuke visiškai kitokios spalvos, būtent todėl noriu pasakyti, kad atspalvius reikės rinktis iš naujo. Aš nelabai pergyvenu, ateis ruduo, veidas bus šviesesnis, todėl pudrą naudosiu su dideliu malonu, o kol kas reikia koreguoti atspalvį su biria ar kompaktine pudra, nes veidas dienos šviesoje atrodo balkšvas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad REVLON COLORSTAY viena iš mano mėgstamiausių gerai maskuojančių kreminių pudrų vidutinių kainų kategorijoje, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti. Priminsiu, kad REVLON COLORSTAY pudros būna dviejų rūšių: sausai ir riebiai odai.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig