2017 m. liepos 3 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos




Sveiki, mano brangieji, ne veltui žmonės sako, pirmadienis sunki diena, pilnai sutinku su tuo. Esmė ne tame, kad baliavojau visą savaitgalį, atėjo pirmadienis, o galva skauda, ne, čia tikrai ne apie mane. Penktadienį važiavome į Rygą, o šeštadienį namo, kelias atrodo ne ilgas, bet labai vargina, plius žmonių autobuse buvo labai labai daug, nespėjau nieko padaryti. Sekmadienį jau planavau šios svaitės darbus, nes prisidedu prie renginių organizavimo, o tai labai sunkus darbas. Būtent todėl lako blogui beveik nelieka, būtent todėl vis mažiau ir mažiau galiu parašyti, būtent todėl tūkstančiai nuotraukų atminties kortelėje vis laukia savo eilės. Gera žinia, renginys jau rytoj, o tai reiškia, nuo trečiadienio dirbsime įprastu tempu, na gal leisiu sau liek ilgiau pamiegoti ;-)

Šios savaitės planas štai toks, daugiausiai dėmesio noriu skirti kelionei į Rygą, nes myliu Latvijos sostinę visa širdimi.


Pradėsime nuo Douglas veido priežiūros linijos, kurią gavau visai neseniai, tačiau visos priemonės labai labai patiko, kol kas apie veido kremus šnekėti nesinori, norisi sulaukti rezultato, na o apie veido šveitiklius pašnekėsime jau netrukus.



Stulbinama UD naujiena, paletė veidui. Aš manau šį paletė labai funkcionali, ją patogu pasiimti su savimi. Noriu dar pasakyti, kad jau netrukus www.dougas.lt parduotuvėje prasidės naujos Naked HEAT paletės pardavimai, kiekis labai ribotas, todėl nepraleiskite progos nusipirkti.


Aptarsime GlamGlow veido prausklius, skirtumus, trūkumus ir privalumus.


Pasakosiu apie nuostabų viešbutį Rygos centre PK Riga Hotel 


Aptarsime mano makiažą ir drabužių derinuką, taip pat šnekėsime apie NYX renginį ir naujienas



Naujienos


Kaip ir sakiau, visai netikėtai gavau testavimui Douglas veido priežiūros linijos priemones. Žiūrėjau labai skeptiškai, kol neišbandžiau kreminio veido šveitiklio. Šveitiklis labai patiko, todėl nusprendžiau išbandyti dar kelias priemones, galu gale naudoju viską, patinka ne tas žodis.


NYX, Matrix ir Colorista dovanos


Ką aš nusipirkau Rygoje? Oras buvo labai blogas, lietus neleido eiti į miestą, todėl su Darja nusprendėme nuvažiuoti į Stockmann, būtent ten nusipirkau MAC Viva Glam lūpų dažus su nuolaida. Nepatikėsite, bet ten labai didelis MAC nukainuotos kosmetikos stendas, kur galima rasti tikrai labai gerus dalykus pusvelčiui. Mano lūpų dažas kainavo vos 13 eur. MAC CC birią pudrą ryškiai geltonos spalvos pirkau iš www.vinted.lt



Tokia planuojama mano savaitė,
naiviai tikiuosi viską spėti, bet žiūrėsim kaip gausis,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig