2017 m. liepos 2 d., sekmadienis

NYX AWAY WE GLOW LIQUID HIGHLIGHTER


Gero vakaro, mano brangieji, po NYX vakarėlio logiška šnekėti apie NYX. Būtent todėl šiandien aptarsime skystus higlighterius, kuriuos gavau testavimui labai seniai, jau tikrai galvojau, kad spėjau aprašyti, o pasirodo ne. Taisome padėtį....






Away We Glow Liquid Highlighter

Švytėjimo suteikianti priemonė

Metas kilti į spindinčias aukštumas su Away We Glow! Leisk sau skristi su mūsų naujų skystų švytėjimo suteikiančių priemonių serija. Devyni nuostabia kremine tekstūra ir šviesą atspindinčia formule pasižyminčių priemonių atspalviai – tokie subtilūs ir žvilgantys. Jie padės sušvytėti taip, kad tiesiog nebus įmanoma atsispirti. Nuo subtilaus iki išraiškingo spindesio – švytėjimo stiprumas priklauso tik nuo to, kokio storio sluoksnį priemonės nuspręsi užsitepti. Tiesiog brūkštelėk, išsklaidyk ir džiaukis, bet kuriam savo įvaizdžiui suteikusi nuostabaus švytėjimo.

Kaina: 10,49 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt ir NYX parduotuvėje








Mano nuomonė:

Dievinu skystus higlighterius, būtent todėl AWAY WE GLOW LIQUID HIGHLIGHTER iš NYX pataikė tiesiai į dešimtuką savo įpakavimu, patogiu naudojimu ir spalvų įvairove. Vienintelis minusas, atspalviai vėl ne mano, Aš mielai naudoju pikus, sidabrinius ir rožinius higlighterius, tačiau bronziniai ir auksiniai ne mano istorija. Vis tikėjausi, kad po atostogų, kai oda įdegs ir taps kiek tamsesne, galėsiu juos naudoti ir džiaugtis rezultatu, tačiau ne, nepavyko, auksinis per daug auksinis, na o bronzinis per daug tamsus, akivaizdžiai matosi ant veido. Teko parduotuvėje išbandyti švelniai rožinį atspalvį (State Of Flux), jis tikrai tobulas, tikriausiai nusipirksiu jį pati. 
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad šito NYX higlighterio formatas man labai patiko, patiko gerai pigmetuota kreminė konsistencija, patiko patogus aplikatorius ir tai, kaip higlighteris išsilaiko visą diena, vienintelis minusas - kiek per aukšta kaina.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig