2017 m. liepos 24 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos




Sveiki, mano brangieji, iš pat ryto gavau labai daug siuntinių, atkeviavo naujos basutės, rankinės ir vasarinės suknelės. Dabar sėdžiu ir galvoju, gal pats laikas užsakyti guminius batus? Juk važiuoti į miestą be jų, manau nėra jokios prasmės, galima ir paskęsti. Na o jeigu rimtai, man labai jaučiasi ruduo, nors vasaros beveik nebuvo. Iš ko sprendžiu? Nei karto nepavyko užsidėti šortų ir vasariškų kombinezonų, vis dėvėjau ilgesnes sukneles ir džinsus su striukėmis. Šį kartą savaitės anonsas kiek kitoks, padariau ir vakar nupirkto maisto nuotraukas. Kitą kartą jau bandysiu parodyti ir drabužius. Manau taip bus tikrai įdomiau, nes kosmetikos dabar beveik negaunu, vasarą, visi atostogauja, tik blogeriai dirba.



Jau pagaliau padariau savo gauto užsakymo iš http://www.loverte.com nuotraukas. Juokas, juokais, tačiau seniai norėjau būtent tokio tipo nuotraukų sėdint ant lovos. OMG, kaip sunku, ypač kai pastoviai lyja ir nėra normalios dienos šviesos. Nuotraukas teko perdaryti kelis kartus, dabar rezultatas tikrai džiugina.


Pasakosiu apie naujus Estee Lauder lūpų dažus, tikriausiai nieko naujo nepasakysiu, tiesiog matinis raudonas patiko labiausiai.


Vakar nusipirkau atnaujintą Revlon Colorstay kreminės pudros versiją. Pagaliau atsirado dozatorius, tačiau ar spalva ir konsistencija liko tokie patys?



Atėjo laikas papasakoti apie geriausius ir dažniausiai naudojamas kosmetikos priemones


Kartu išbandysime auksinę veido kaukę


Gaminsime kartu sriubą su vištiena ir rudais pievagrybiais


Beauty Talk rubrika


Naujienos:

Siuntinių šį kartą nebuvo (apart drabužių iš internetinės parduotuvės), o vakar mes vėl važiavome apsipirkti į Lenkiją. Kosmetikos parduotuvėje pirkau Perfecta priemones nuo celiulito, naktinis serumas labai patiko, todėl norėjau išbandyti ir įvertinti kitas priemones, juolab HEBE parduotuvėje buvo akcija, priemones kainavo po 10zl. Pro Biovax plaukų priežiūros priemones su akcija irgi negalėjau praeiti ramiai, man labiausiai patiko Pearl linija, todėl nusipirkau šampūną ir kaukę. Mamai pirkau Gliss Kur rožinę plaukų liniją su šilko proteinais, mūsų parduotuvėse jau labai seniai nemačiau šiš priemonių. Prisipažinsiu, šiandien iš ryto jau pati išbandžiau r man labai patiko, ypač patiko OL In šampūnas su rožių ekstraktu. Revlon naujoms pudroms irgi buvo akcija, labai ilgai ieškojau savo įrašo bloge, nes nesinorėjo bandyti visų spalvų ir rinktis atspalvį iš naujo. Radau ir labai džiaugiuosi, nes kiek prisiminu, Revlon Color stay pudra man labai patiko.


Negaliu nepasidalinti ir maisto nuotrauka. Aišku, tai ne viskas, ką aš nusipirkau, atvežiau pilną mašiną maisto. Aš nevažiuoju pigių produktų, aš ieškau išskirtinumo ir geros kokybės, tačiau negaliu nepastebėti, kainos tikrai ženkliai mažesnės. Dažniausiai perku mėsą: antieną, jautieną ir vištieną. Nepraeinu pro uogienes ir ekologiškus sausus pusryčius, na o Graikiškas alyvuogių aliejus mano 'must have'. greitai gaminsime makaronų salotas su daržovėmis ir Pesto padažu, specialiai nusipirkau makaronus  nudažytus buroklių sultimis.




Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig