2017 m. rugpjūčio 31 d., ketvirtadienis

DW Classic GLASGOW


Ech, sunkus kartais tas blogerių gyvenimas, kas galėtų pagalvoti, kad kilimą ir staliuką reikia pirkti ne tokius, kokie patinka, o tokius, kokie gražiai atrodo nuotraukose. Detalių spalva turi būti šviesi, neturi būti per daug šilta, o svarbiausiai tai turi būti bazinis fonas nuotraukoms. Šį kartą bandome naujas interjero detales derinti prie naujo DW laikrodžio. Nors savo kolekcijoje turiu be galo ir krašto DW laikrodžių, vistiek kažkuo trūksta. Šiandien pašnekėsime kaip greitai galima pakeisti laikrodžio diržiuką ir stilių.
Per vieną iš pristatymų mes keitėme DW laikrodžių diržiukus, tačiau jie buvo odiniai. Mano rankose Classic GLASGOW modelis su nato apyranke. Taip, odinės apyrankės labai fun, bet jau norisi kažkuo įdomesnio ir minkštesnio. DW internetiniame puslapyje šiuo metu vyksta akcija, perkant bet kokį laikrodį, papildoma apyrankė dovanu. Patikėkite, apyrankės kainuoja nemažai, todėl pasiūlymas tikrai vertas dėmesio, o su kodu LBB15 taikoma 15% nuolaida. Apyrankė atkeliauja su įprasta, tačiau kiek mažesne DW dėžute, atrodo pasakiškai gražiai ir prabangiai. Tikrai verta sumokėtų pinigų.
Grįžtame prie apyrankių keitimo, net nesitikėjau, kad reikia užtrūkti vos kelias sekundes tam, kad pakeisti apyrankes. Wow, tiesiog wow. Kita mano pasirinkta apyrankė - CORNVALL. Tai juoda klasikinė minkšta nato apyrankė su rožinio aukso detalėmis. Gamintojas nesiūlo balto ciferblato 36 mm laikrodžio būtent su CORNVALL apyranke, todėl aš labai džiaugiuosi savo pasirinkimu, nes laikrodis ant rankos atrodo tiesiog pritrenkiančiai tobulai.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig