2017 m. rugpjūčio 30 d., trečiadienis

MAC In Extreme Dimension Mascara / Work It Out


Sveiki, mano brangieji, aš manau, kad spalvotų blakstienų tušų tema nėra super populiari. Aš mėgstu spalvotus tušus, tačiau ne tokius ryškius. Dažniausiai mano pasirinkimas arba rudas arba tamsiai violetinis iš YSL. Šį kartą nusprendžiau išbandyti ką nors ryškesnio, o kur ieškoti ryškių kosmetikos priemonių kaip ne MAC?




In Extreme Dimension Mascara / Work It Out 
Tankinamasis ir ilginamasis blakstienų tušas
Dabar jau 16 ryškių ir drąsių atspalvių. Ši lengvai sumaišyta formulė prideda tankumo, pailgina ir sukuria bangą bei suteikia minkštumo ir lankstumo. Didžiuliame šepetėlyje yra tinkamas tušo kiekis, laikomas trijuose rezervuaruose tam, kad kaskart braukiant būtų užtepama kiek įmanoma daugiau tušo, tuo pačiu atskiriant blakstienas vieną nuo kitos. Šepetėlio viršus leidžia tiksliai pabrėžti apatines blakstienas ir mažąsias blakstienas akių kampučiuose. Ypatinga konsistencija, kuri nesiteps, nesulips ir nenubyrės. Ypatingąją tušo pakuotę sudaro produkto spalvą atitinkančios spalvos tušo tūbelės bei juoda ir balta dėžutė su neoninėmis juostelėmis.











Mano nuomonė:

Aš manau labai sunku pagaminto ryškų blakstienų tušą, tokį, kuris būti tikrai ryškus, o ne košė ant blakstienų. Aš esu išbandžiusi labai daug variantų, dažniausiai gamintojai prie spalvotų tušų siūlo naudoti ir baltos spalvos pagrindą. Ar man patinka toks variantas? Kai pasirinkimo nėra, patinka, bet jeigu yra pasirinkimas, nepasiduokite. Su pagrindu blakstienomis gaunasi ryškios, tačiau storos ir nenatūraliai atrodančios. Kaip aš jau sakiau, mano rankose du spalvoti MAC limituoto leidimo kolekcijos blakstienų tušai, aš esu labai patenkinta geltonu variantu. Tikrai nesitikėjau kokios ryškios pigmentacijos ir tokio stulbinamo rezultato ant akių. Mėlynas kiek paprastesnis ir įprastesnis, jis beveik nesimato, jeigu šviesa nekrenta iš šono. Mano blakstienos ir taip gana ilgos, todėl negaliu komentuoti pridėto ilgio ir storio, pasakysiu tik tiek, kad rezultatas ant akių man labai patinka. Aš manau, tai patys matote nuotraukose ir galite padaryti išvadas. Tušai puikiai išsilaiko visą dieną, akių nedirgina, nusivalo kiek sunkiau su vandeniui atspariu priemonių valikliu.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad spalvoti tušas nėra kiekvienos dienos 'must have', tačiau puikiai tinka darant kiek ryškesnius ir proginius makiažus.








SHARE:

1 komentaras

  1. Valio, žinosiu, ką pirkti :) Negaliu gyventi be spalvoto tušo ir kuo ryškesnis tuo geriau :) Patikdavo Rimmel tušai, bet nebegaminami... :( Lumene irgi :( O kiti, ką teko bandyti, arba nepakankamai ryškūs, arba šepetėlis nepatogus (turkio spalvos Gosh Boombastic spalvoto tušo šepetėlis dažo taip pat kaip pagalys - tepi tepi, ant šepetėlio tušo daug, ant blakstienų kažkaip "nelimpa")

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig