2017 m. rugpjūčio 7 d., pirmadienis

MAC Mehr


Smagu, kad pagaliau atkeliavo MAC naujienos, dar smagiau, kad man leido išsirinkti tai, kas mane domina labiausiai. Pasakysiu kiek kitaip, išsirinkau tas makiažo priemones, kurių dar nėra mano kosmetinėje. Aš labai retai atkreipiu dėmesį į MAC nude atspalvius, juk jeigu investuoti pinigus, tik tai į išskirtinius atspalvius. Iš kitos pusės, labai daug žmonių ieško būtent tokių atspalvių. Apie Mehr spalvą negirdėjau nieko, ji tikrai nebuvo mano norų sąraše, tačiau po pirmo bandymo įsimylėjau ir galiu pasakyti drąsiai "labai rekomenduoju".













Mano nuomonė:

Taip, teisingai supratote, be matinės konsistencijos lūpų dažų Mehr ant mano lūpų ir puikiai spalviškai tinkantis lūpų pieštukas SOAR. Šitas duetas tiesiog nuostabus. Aš, kaip rekomenduoju gamintojas, padengiu visas lūpas pieštuku, ant viršau aplikuoju lūpų dažus. Pieštukas labai minkštas ir pigmentuotas, ji naudoti vienas malonumas, todėl netaupykite pinigų, nes lūpų pieštukas turi būti geras. MAC matiniai lūpų dažai be siurprizų, jie puikiai dengiasi, ilgai išsilaiko ir gražiai atrodo. Ant lūpų spalva atrodo nuostabiai, labai gaila, kad aš nesidomėjau tokiomis spalvomis anksčiau ir pirkdavau raudonus ir fuksijos atspalvius. Dabar, kai padariau savo MAC kosmetinės inventorizaciją, būtinai papasakosiu apie visus turimus Nude atspalvius, juk MAC lūpų dažų paletė labai plati, kiekvienas gali išsirinkti.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man, asmeniškai, Mehr atspalvis patinka žymiai labiau nei Velvet Teddy. Mehr atrodo prabangiau ir neturi oranžinės spalvos pagrindo, bet čia jau skonio reikalas.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig