2017 m. rugpjūčio 8 d., antradienis

„Kocostar“ 5FINGER NAIL PACK


Sveiki, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Korėjietiškos „Kocostar" kaukės. Atlaisvinus savo horizontą ir kosmetinę nuo nereikalingų kosmetikos priemonių testavimų, pagaliau galiu sugrįžti prie Korėjietiškos kosmetikos apžvalgų. Paskutiniai metai man buvo labai sunkūs, kol neatėjo suvokimas, kad nenoriu testuoti ir aprašinėti bloge bet ką, noriu rinktis ir palikti tik tuos kosmetikos brendus, kurie man pačiai patinka. Atrodo labai logiškas sprendimas, tačiau iki jo ėjau labai ilgą kelią. Grįžtant prie Korėjietiškos kosmetikos noriu pasakyti, ją labai vertinu už kokybę, prieinamą kainą ir platų asortimentą. Šiandien ant mano rankų „Kocostar“ 5FINGER NAIL PACK kaukė.





5FINGER NAIL PACK
Produktas pasižymi vitaminais C ir E, bei keramidu. Užtikrina nagų blizgesį ir elastingumą.
Pieno baltymai ir kolagenas apsaugo nagų šaknis. Portulaca ekstraktas ir taukmedžio sviestas maitina ir suteikia drėkinimo efektą nagų odelėms. Alavijas ir šilkas sušvelnina odą.

● Turtingos ir aktyvios sudedamosios dalys yra kiekvienos nagų pirštinės viduje.
● Nesukelia jokių nepatogumų jūsų kasdieniame gyvenime.
● Galite naudoti savo išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį, kompiuterį, skaityti knygą ir t.t., rūpindamiesi savo nagais su šiuo produktu.










Mano nuomonė:

Nors pastoviai darau manikiūrą, naudoju rankų kremą ir aliejuką nagų odelėms, rankos išsausėja, o odelės atrodo tragiškai. Manau anksčiau to nebuvo, gal senstu? gal vitaminų trūksta? Rankos, mūsų vizitinė kortelė, todėl rankų odai reikia skirti daug dėmesio. Tokio tipo kaukės labai gera išeitis, 15-20 minučių su kauke ir jaučiasi akivaizdus rezultatas. Nors kaukės pavadinimas „Kocostar“ 5FINGER NAIL PACK - atidarius radau kaukes 10 pirštukui. Pirštus galima atskirti viena nuo kito, taip naudoti patogiau ir lieka judėjimo laisvė. Pirštai pagaminti iš gana plonos medžiagos, viduje - kremas. Tiesą sakant, aš nebandžiau šios kaukės naudoti su kompiuteriu arba su telefonu, aš tiesiog leidau sau pailsėti ir palikau savo kompiuterį ramybėje. Po pusės valandos mano nagų odelės atrodė fantastiškai, pamaitintos ir beveik nematomos, net nereikėjo nukirpti darant manikiūrą. Galiu pasakyti tik tiek, kad efektas išsilaikė apie keturias dienas. Labai džiaugiuosi, kad turiu dar vieną tokią pat kaukę, vėl darysiu savaitgalį.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, būtent Korėjietiškos kosmetikos rinkoje galima atrasti labai geras vienkartines plaukų, veido, kojų (Korėjietiško pedikiūro), rankų kaukes. Jeigu dar nespėjote išbandyti, būtinai tai padarykite.

PR sample








SHARE:

2 komentarai

  1. Sveiki, galima rasti čia:
    https://www.groziodraugas.lt/kocostar-kaukes
    https://www.groziosalele.lt/640-kocostar
    http://inbeauty.lt/Kocostar

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig