2017 m. rugpjūčio 8 d., antradienis

Sugar Pink


Kaip aš jau sakiau ne vieną kartą, mano mintyse jau ruduo. Tikriausiai mane taip veikia internetinės parduotuvės ir apsipirkimas juose, logiška, kol ateina užsakymas, praeina laikas, todėl mąstyti ką pirkti reikia iš anksto. Praeitą savaitę mes su Sandra dar spėjome įamžinti kelias vasarines sukneles, prisipažinsiu, dar kelios pakeliui, tačiau jau kiti užsakymai yra iš rudens kolekcijos: kiek šiltesnės striukės, megztiniai ir aksominės rankinės. Kodėl rožinė spalva? Po trumpos vasaros visiškai nesinori šokti į pilkus ir tamsius drabužius, norisi spalvos, tačiau kiek minkštesnių ir švelnesnių tekstūrų ir medžiagų, būtent todėl rožinis, būtent todėl aksomas ir pamponai.


Prisipažinsiu, labai bijau rožinės spalvos, pasakysiu dar aiškiau, bijau 'neteisingo rožinio atspalvio', tokio ryškaus ir barbiško. Būtent todėl labai rekomenduoju rinktis prigesintus rožinius, pudrinius, aksominius atspalvius. Mano wish list'as aš naujos www.romwe.com internetinėje parduotuvėje pristatytos kolekcijos. Kaip aš sakau, kiekvienam savo, kažkas tikrai įvertins megztinius ir body, kažkam patiks išsiuvinėtos džinsinės striukės, na o kažkas nusipirks loafer's tipo lygia padžius su pamponais. Tiesą? taip pat labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į rankines, jeigu mono rožinė jums atrodo per daug ir sunkiai derinama, baltos, mėlynos ir prigesintos rožinės spalvos derinys ir klasikinė forma tikrai patiks daugeliui. O jeigu rožinė spalva kategoriškai netinka ir nepatinka, gal būt verta užsakyti miego drabužius su Flamingais?

Tradiciškai noriu priminti, kad užsakymai atkeliauja per geras 3 savaites, mokesčių mokėti nereikia, bet labai rekomenduojama tikrintis dydžius, nes dažniausiai drabužiai labai pamažinti.



Flamingo Embroidered Back Denim Jacket




Pink Boat Neck Drop Shoulder Ripped Sweater




Pink Layered Bell Sleeve Ribbed Top



Pink Mock Neck Frill Trim Long Sleeve Bodysuit



Pink PU Front Zipper Handbag With Strap




Color Block PU Satchel Bag



Pom Pom Decorated Pointed Toe Flat Mules




Square Buckle Elastic Wide Belt





Green Color Cactus With Pearl With Pink Flower Earrings








Allover Flamingo Print Top With Shorts Pajama Set





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig