2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

NYX Professional Makeup THAT'S THE POINT EYELINER


Prieš geras dvi savaites su Darja dalyvavome NYX Professional Makeup naujienų pristatyme. Naujienos iš tiesų tobulai gražios, spalvotos ir kiekvienam skoniui. Gavus labai didelę naujienų dėžę, logiškai, pradėjau testavimą. Aš jau sugebu nuraminti savo smalsumą ir puikiai žinau, pradžioje nuotraukos, o tik tada testavimas. Šiandien noriu papasakoti apie nuostabų akių pravedimą, kurio pagalba galiu pravesti tiek labai ploną, tiek kiek storesnį liniją.













Mano nuomonė:

Iš pirmo žvilgsnio,  visi akių pravedimai piešia vienodai, tačiau skirtumas vis gi yra. NYX Professional Makeup šį sezoną pristato atnaujintą akių pravedimų liniją ir siūlo išsirinkti pravedimo formą patiems, priklausomai nuo to, kokią liniją norsite pravesti. Aš moku padaryti bet kokio sunkumo makiažus, tačiau su akių pravedimais man yra sunku, retai gaunasi toks rezultatas, kurį norėtųsi parodyti Jums. Mano kosmetinėje pilna įvairiausių pravedimų, nuo storų iki labai plonų, bet vis dažniau man į pagalbą ateina juodos spalvos pieštukas arba labai pigmentuoti akių šešėliai, taip paryškinti blakstienų augimo liniją yra žymiai paprasčiau, o esant nesėkmei, galima drąsiai retušuoti klaidą ir džiaugtis Smoky eyes makiažo variantu. Skamba juokingai, bet taip yra. Ypač, jeigu kažkur skubi, pravesti tikslios, lygios ir gražios linijos, man asmeniškai, neišeina niekada. Kodėl pradėjau naujienų testavimą būtent nuo akių pravedimo? Pati nežinau, tikriausiai nugalėjo smalsumas, juk gavau patį ploniausią variantą. Galiu pasakyti atvirai, tobulas. paskutines dvi savaites naudoju tik jį negaliu atsidžiaugti rezultatu. 
Pagrindiniai šio pravedimo pliusai:  labai plonas, leidžia nupiešti bet kokio storumo liniją, pigmentuotas, nėra atsparus vandeniui,  lengva nuvalyti vakare, tačiau išsilaiko visą dieną, patogu tvirtai laikyti rankoje, galima  be problemų koreguoti klaidas, nepalieka juodų žymių ant akių ir paakių zonoje, dėl savo plonos formos leidžia nepalikti nenudažytų tarpų prie blakstienų augimo linijos, nesukelia alergijos ir ir tinka jautrioms akims, prieinama kaina.
Prisipažinsiu, turiu ir storesnį variantą, tačiau man jis nėra patogus, o šitas mažiukas labai labai patiko, todėl rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems. Garantuoju, patiks. naujienos ieškome NYX Professional Makeup parduotuvėje PC Panorama Vilniuje, pirmame aukšte.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig