2017 m. rugpjūčio 3 d., ketvirtadienis

WAKE UP with ORIGINS GINZING ENERGIZERS


Sveiki, mano brangieji, pavyko tik dabar skirti blogui kažkiek savo dėmesio. Važiavau iš ryto į susitikimus, toliau pasidaviau Išpdarvimams ir praėjau visas parduotuves PC OZAS. Namuose jau norėjosi poilsio ir tiesiog nieko neveikti. Pagaliau atsigavau nuo Afrikietiško karščio ir vėl esu darbingos nuotaikos. Noriu papasakoti apie WAKE UP with ORIGINS GINZING ENERGIZERS, o jeigu tiksliau, apie ORIGINS pristatomą naujieną - veido kremą su atspalviu su SPF40.










Mano nuomonė:

Labai apsidžiaugiau gavus naujienlaiškį apie naujai išleidžiamą ORIGINS ENERGIZER veido priežiūros liniją, prisipažinsiu, labai tikėjausi, kad gausiu testavimui dieninį kremą, bet šukavau iš laimės, kad gavau balzamą su atspalviu. Tikriausiai reikia pradėti nuo pačios pradžios, kad net nesant labai dideliam karščiui priemones su SPF filtrais naudoti yra būtina, mano kreminė pudra turi SPF20, tai labai mažai, kur kas geriau SPF40. Galiu pasakyti jau iš patirties, tintų su atspalviais ir su didesniais SPF filtrais labai daug mano kosmetinėje, tačiau jie dirgina veido odą, nesuteikia jokio maskavimo ir stipriai jaučiasi dienos bėgyje ant veido. Ką užmiršau paminėti? Lipnumo ir sunkumo jausmą, kai po kelių valandų žvėriškai norisi nuplauti visą makiažą, nes jis tiesiog bėga (mano veido odos tipas vasaros metu linksta prie riebios-mišrios). 
ORIGINS GINZING kremo su atspalviu įpakavimas labai malonus, oranžinis, kvapas - apelsinų, tačiau nėra cheminis ir vos vos jaučiamas. Tikriausiai man labiausiai patiko kvapas, nes per stipriai drėkinanti kremo tekstūra mano veidui pasirodė irgi per riebi ir sunki(nuotraukose puikiai matosi, nors kremas susigeria, veidas vistiek blizga). Vienas dalykas, kai tokius kremus naudoji per atostogas, kai eini degintis prie jūros (veikia ir saulė, ir vanduo, ir kondicioneriai ir t.t.), kitas reikalas - miesto ritmas, kai eini į susitikimus ir negali savo veidui leisti blizgėti. Kremo maskavimas yra minimalus, atspalvis prisitaiko prie veido odos, labai smagu, kad netampa oranžiniu arba ryškiai rudu. Kremas puikiai drėkina ir maitina veido odą, tačiau mano mišriai odai visiškai netiko, todėl vis dar ieškau tokio pat, bet kad suteiktų matiškumo ir kiek daugiau pamaskuotų.
ORIGINS GINZING kremą su atspalviu rekomenduoju naudoti per atostogas arba toms, kieno veido oda labai sausa ir reikalauja papildomo maitinimo ir drėkinimo efekto.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig