2017 m. rugpjūčio 2 d., trečiadienis

Schwarzkopf Professional Finishing plaukų aliejus


Kaip kartais gaila, kad neįmanoma perduoti ir tiksliai nupasakoti aprašomų priemonių kvapo, nes plaukų aliejus pasirenku būtent tik pagal kvapą, nes dažniausiai poveikis visų vienodas. Šį kartą jūsų dėmesiui Schwarzkopf Professional Finishing plaukų aliejus, kuris nuostabiai maitina sausus plaukų galiukusp, nepasunkina ir suteikia žvilgesio, o apie nuostabų aromatą galima parašyti dar vieną apžvalgą.




Schwarzkopf Professional Finishing aliejukas yra lengvos konsistencijos normaliems ir storiems plaukams skirta plaukų priežiūros priemonė, intensyviai maitinanti ir drėkinanti plaukus. Naudojant šį plaukų aliejų plaukai tampa elastingi, glotnūs, lengviau suvaldomi bei atgauna prarastą natūralų plaukų spindesį. Schwarzkopf Professional Light Finishing aliejukas atstato pažeistą plauko struktūrą, atkuria sveiką plaukų išvaizdą.

Kaina: 10,95 EUR

Kur pirkti: http://www.loverte.com/









Mano nuomonė:

Aš labai mažai dėmesio skirdavau Schwarzkopf Professional plaukų priežiūros priemonėms, nes jau kaip atradau savo, kam dar kažką bandyti. Labai logiška, a ne? Iš kitos pusės, geriausiai nudažyti plaukai buvo būtent Schwarzkopf Professional plaukų dažais, būtent po to dažymo prasidėjo mano ilgas kelias sveikų plaukų link. Tikriausiai būtent tai ir paskatino mane inetrenetinėje  parduotuvėje http://www.loverte.com peržiūrėti dar kartą Schwarzkopf Professional plaukų priežiūros priemonių asortimentą ir išsirinkti būtent šį aliejuką. Labai nustebino tai, kad aliejus ryškiai oranžinės spalvos (dažniausiai tai įpakavimo spalvos optinė apgaulė) ir labai labai tirštas. Jeigu dažniausiai tokio tipo plaukų priežiūros priemonių konsistencija būna labai lengva, švelni ir silikoninė, čia jaučiasi aliejus. Noriu pasakyti, kad aliejus puikiai maitina, tačiau nepasunkina plaukų. Logiška, čia svarbiausiai nepadauginti. Aš aliejų naudoju taip: porą lašų aliejaus ant šlapių plaukų (tepu nuo ausų iki plaukų galiukų, niekada neliečiu plaukų šaknų), vienas aliejaus lašas ant jau išdžiovintų plaukų galiukų. Porą žodžių noriu pasakyti apie aliejaus aromatą: jis gana stiprus, rytietiškas medienos. Tokie kvapai mano silpnybė, tačiau darau prielaida, kad ne visiems toks aromatas patiks.
Noriu priminti, kad gamintojas siūlo lengvesnės konsistencijos aliejuką riebiems plaukams, todėl labai rekomenduoju, o parduotuvėje http://www.loverte.com šio aliejaus kaina labai gera, vos daugiau nei 10 EUR.


PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig