2017 m. rugsėjo 2 d., šeštadienis

Beauty Talk



Labas rytas, mano brangieji, šiandien vyrą pažadino darbo reikalaus kaip niekada anksti. Miegoti jau nenorėjau, todėl atsisėdau prie blogo rašymo. Už lango jau naujas rudens sezonas, visi rašo, kad tai mėgstamiausias metų laikas, tik man vienai kažkodėl nepatinka lietus ir šaltas oras. Vienu žodžiu, geriame rytinę kavą kartu ir skaitome geriausius Lietuvos mados ir grožio blogerius.





Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo naujo Ingos drabužių derinuko. Juodai baltos spalvos duetas, tai nemirštanti klasika, tačiau nauji jos aulinukai neišeina man iš galvos. Noriu tokiu pat, skubiai.


Tik blogeriai gali suprasti "reikia, reiškia, reikia". Prieš geras dvi savaites su Sandra fotografavome drabužių derinius, prasidėjo lietus. Ar mus tai sustabdė? Tikrai ne. Nuotraukos gavo tobulos.


Dievinu didelius auskarus, būtent tokius, kaip pas Simoną. Ech, jau skubu į parduotuvę, gal liko kitų atspalvių? Tikrai žinau, kad yra ir ryškiai raudoni.



Labai seniai noriu pradėti fotografuoti drabužinę būtent taip, kaip tai daro Sandra. Atrodo ir pakaba yra, ir siena balta, o įkvėpimo tai daryti visiškai nėra. Gal naujas sezonas taps nauju startu? O kol kas vertiname Sandros pirkinius ir naujienas.


Paryžius, mažos ir labai jaukios kavinės, klasikinio interjero detalės, skani kava? Kas gali būti geriau? Manau Gabrielei tai nerealus įkvėpimo šaltinis.


Kaip aš sakau, kas spėjo pirmas apsilankyti ZARA parduotuvėje, tas jau džiaugiasi rudens sezonu su nauja striuke arba paltu. Kas yra svarbu? Nusipirkti drabužį pirmam, logiška, kad kiti jau tokio pat nepirks. Ech, per ilgai žiūrėjau į šią striukę, mano mėgstamiausia spalva Bordo, tikriausiai reikės pasimatuoti khaki.


Tobulai gražus Arūnės drabužių derinukas, labiausiai patinka ryškiai raudona suknelė. Girdėjau, kad tokios spalvos bus labai madingos rudens sezone.



Jeigu jūsų drabužinėje vis dar nėra languoto pilko arba nude atspalvio švarko, privalote kaip įmanoma skubiau jį įsigyti. Šį sezoną tai ne tik madinga tendencija, bet ir iš mados neišeinanti klasika. Kaip tokius švarkus derinti su kitais drabužiais ir atrodyti tobulai žino Gema.


Tinkamai nufotografuoti drabužių derinuką kartais būna labai sunku, imame pavyzdį iš Aušrinės, nes jos nuotraukos kažkas tooookioooo.....


Vytaute siunčia šiltus  linkėjimus iš Londono, jos liemenė -suknelė atrodo tiesiog pasakiškai. Pliusas, tai unikalus ir daugiafunkcinis drabužis, kuris tinka bet kokiai progai.


Man teko apsilankyti Kopenhagoje praeitais metais, todėl kaip niekada buvo smagu pamatyti jau matytus miesto kampelius Živilės bloge.


Kur dingo Kotryna? Apie socialinių medijų detoksikaciją ir planus rudeniui skaitome Kotrynos bloge. O aš jau vakar mačiau nuostabias nuotraukas Insgagrame iš Portugalijos.



Darjos bloge skaitome apie antakių pieštukus, kurie man patiko, tačiau favoritu tikrai netapo. Gal tiesiog mano turimos spalvos man visiškai netinka?


Ar kada nors girdėjote apie itališką Infinity make up kosmetiką? Prisipažinsiu, net aš negirdėjau, būtent todėl buvo labai smalsu sužinoti Erikos nuomonę apie Lietuvos rinkai pristatomą naujieną.


Tikriausiai nereikia sakyti, kad tai pats įdomiausias įrašas bloge mano akimis per visą praeitą savaitę? Aš esu ištikima MAC kosmetikos gerbėja, todėl kelis lūpų dažų atspalvius jau įrašiau į 'vish listą'


Galiu pasakyti atvirai, man irgi nuoširdžiai patinka Artdeco lūpų blizgesys, kuris vizualiai putlina lūpas. Plačiau skaitome viktorijos bloge.


Modesta, plaukų priežiūros priemonių žinovė. Šią savaitę jos bloge skaitome apie Logona papildomas plaukų priežiūros priemones.


Skaitant kitus blogus, smagu atrasti nematytas kosmetikos priemones. Aš nesu labai didelė natūralių plaukų priežiūros priemonių mylėtoja, mano plaukams reikia silikonų ir 'blogiukų', nes kitaip iššukuoti visiškai neįmanoma. Apie Neuma natūralios sudėties plaukų šampūną ir purškiamą kondicionerių skaitome Cherry Days bloge.



Kaip neapsakomai smagiai atrodo Carbona ted Bubble Clay veido kaukė. Būtų labai smagu išbandyti, o kol kas atsiliepimą apie ją skaitome Gretos bloge.


Sutikite, blogo įrašai apie naujienas ir pabaigtukus vieni iš populiariausių ir skaitomiausių bloge. Būtent todėl jūsų dėmesiui Gėlėtos kosmetinės naujienos. kas sudomino? Tuščia paletė, man irgi tokios reikia.


Nepatikėsite, tačiau aš irgi išbandžiau DIDIER LAB gelinius nagų lakus, OMG, tai mano atradimas. kol aš laukiu kada gi mano manikiūras pradės lupts (praėjo 10 dienų, o jis vis dar vietoje), skaitome atsiliepimą Juodosios plunksnos bloge.


IsaDora vienas iš įdomiausių kosmetikos gamintojų rinkoje, vienintelis munusas, labai jau aukštos kainos. Ar verta mokėti brangiau skaitome Salomėjos bloge.


Pabaigai, nuostabaus šokoladinio pyrago receptas, tegul jūsų vakarai namuose būna jaukūs ir pilni šilumos.

Tokia buvo mūsų trumpa madinga grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig