2017 m. rugsėjo 3 d., sekmadienis

Prabanga jūsų plaukų grožiui su LEONOR GREYL


Visai neseniai gavome pakvietimą susipažinti su LEONOR GREYL plaukų priežiūros naujienomis, merginos pradėjo rašyti man, kaip gi man toks priemones, kurias gavau dar pavasarį testavimui. LEONOR GREYL plaukų priežiūros priemonės kainuoja nemažai, todėl po savaitės atsiliepimo nepamatysi, tikrai užtrūkau, tačiau šiandien jau pasiruošusi papasakoti daugiau.







BAIN VOLUMATEUR AUX ALGUES šampūnas stiprina plonus ilgus plaukus, grąžina jiems purumą. Švelnina linkusius veltis – lengva šukuotis, todėl nebereikia kondicionieriaus, kuris dažniausiai apsunkina plonus plaukus.

Kondicionierius CRÈME DE SOIN À L'AMARANTE, grožio žurnalistų iš Beauty Shortlist tinklapio (Didžioji Britanija), apdovanotas “2017 Best Hair Conditioner” (geriausias plaukų priežiūros kondicionierius 2017).
Taip pat šis produktas, prancūzų žurnalo Madame Figaro’s surinktos aktorių ir garsenybių komisijos, įvertintas “Beauté Stars - Best Haircare Product of 2016” (geriausias plaukų priežiūros produktas 2016)!

Kondicionierius padeda išlaikyti plaukų spalvą, minkština juos, lengvina iššukavimą. Antioksidacinės burnočių savybės ir atrinkti augaliniai aliejai puoselėja dažnai trenkamus plaukus, saugo nuo UV spindulių.
Baltymai ir augaliniai keramidai stiprina, glotnina plaukus, akimirksniu atkuria švelnumą ir žvilgesį. 100 proc. natūralūs konservantai, flakonas su beore pompa.
NAUDOJIMAS: kondicionierių tolygiai paskirstykite ant švariai ištrinktų plaukų ir palikite kelėtai minučių. Kruopščiai išskalaukite kuo vėsesniu vandeniu. Tinka visų tipų plaukams.

Kur pirkti: www.kristiana.lt








Mano nuomonė:

Galiu pasakyti atvirai, mes visiškai nepasiruošę sumokėti brangiau už kasdienias plaukų priežiūros priemones, o kam, ir taip atrodo viskas gerai. Kur kas kitas reikalas, jeigu plaukai pradeda slinkti, pasidaro sausi arba praranda blizgesį. Būtent tada parduotuvėje ieškome sprendimo, kur po kelių plovimų pataisytų nualintų ir pavargusių plaukų būklę. Juokingai skamba? Bet tai tikroji tiesa. Labai mažai kas iš mūsų susimąsto it skiria kiekvienos dienos plaukų priežiūrai daugiau dėmesio. 
Šnekant apie LEONOR GREYL plaukų priežiūros priemones noriu pasakyti, man labiausiai patinka aliejus skirtas papildomai plaukų priežiūrai, atsiliepimą apie jį galima rasti mano bloge, naudoju jau antrą buteliuką (pirmą pirkau pati prieš gerus metus. Aliejus naudojasi labai taupiai, o kvepia taip, kad tiesiog einu iš proto). Noriu pasakyti, kad visos mano turimos LEONOR GREYL priemonės turi natūralius, svaiginančius ir labai malonius aromatus. Šampūnas, kuris pasak gamintojo skirtas ilgiems ir ploniems plaukams, gali pasigirti natūraliu žalumos aromatu. Kvapus labai sunku apibūdinti,  man, asmeniškai. jis primina medinės pirties kvapą su vos jaučiamu spyglių ir biržų poskoniu. Šampūnas labai blogai pūtuoja, aš plaunu plaukus du kartus, antrą kartą pūtų irgi beveik nėra. Po naudojimo jau nuo šampūno plaukai slydus ir šilkiniai. Jeigu jūsų plaukai normalūs, galiukai nėra sausi ir nualinti, galite drąsiai praleisti kondicioneriaus naudojimą. Aš to sau leisti negaliu, todėl mano rankose TOP produktas iš LEONOR GREYL linijos - Kondicionierius CRÈME DE SOIN À L'AMARANTE. Vienintelis dalykas, kuris man visiškai nepatiko, tai įpakavimas. Dangtelis atsisuka ir paspaudus bėga kondicionerius. Nežinau kodėl, bet mano vonioje nuo tokio įpakavimo kondicionerius lieka visur, gal dėl to, kad šlapiomis rankomis sunku užsukti dangtelį atgal? Vienu žodžiu, nuo to poveikis nuo priemonės nepasikeičia. Kondicionerius gana tirštas, naudojasi taupiai, kvapas saldus ir labai prabangus, po naudojimo galiukai pamaitinti ir labai švelnūs. Aš esu bandžiusi naudoti kondicionerių be plaukų šampūno iš LEONOR GREYL, rezultatas nepasitvirtino, todėl noriu pasakyti, kad tokias priemones geriausiai naudoti kartu.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad nei vienos plaukų priežiūros priemonės stebuklo per trumpą naudojimo laiką nedaro, todėl labai rekomenduoju peržiūrėti savo biudžetą ir pradėti investuoti į kiekvienos dienos naudojimui skirtas priemones.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig