2017 m. rugsėjo 4 d., pirmadienis

Jaukumas namuose su Kringle Candle - Cozy Cabin


Aš šiandien visą dieną sėdžiu namuose, rašau laiškus ir darau nuotraukas, vis pasižiūriu pro langą ir negaliu suprasti, kam gali patikti ruduo? Man, asmeniškai, ruduo - be kelių minučių žiema. Būkime realistais, net vasara Lietuvoje tokia, kad galima drąsiai sušalti, o progų užsidėti basutes ne taip jau ir daug. Vienu žodžiu, rugsėjo pradžia - žvakių ir šiltų pledų metas, todėl jūsų dėmesiui šiandien Kringle Candle - Cozy Cabin žvakė, kur pagrindiniu smuiku groja rudasis cukrus, vanilės lazdelės ir sausi medžių lapai.





Rudasis cukrus, vanilės lazdelė kartu su cinamono akordais, perlaužti medžių kvapo užuominomis uždarytomis dūmo aromato rūke sudaro puikią šios linijos kompoziciją. Cozy Cabin kiekvienam neabejotinai suteiks jaukumo ir saugumo pojūtį.

Kur pirkti: www.kringle.lt






Mano nuomonė:

Prisipažinsiu, šias žvakes gavau labai labai seniai, tačiau vasara visiškai ne žvakių sezonas, bent jau man taip atrodo. Būtent todėl šios nuostabios žvakės sulaukė savo eilės tik dabar. Anksčiau net nesuprasdavau, kam mokėti tiek tiesiog už žvakę? Pagaliau atėjo suvokimas, kad be žvakių vakarai namuose jau ne tokie jaukūs ir šilti. Dievinu išskirtines, tačiau ne stipriai kvepiančias žvakes, jos turi būti subtilaus, saldaus aromato. Internetinėje parduotuvėje https://www.kringle.lt žvakių pasirinkimas tiesiog milžiniškas, aš perverčiau dabar pasiūlymus ir supratau, nusipirksiu dar kelias. 
Kas patiko? Patiko nuostabus saldus ir prabangus kvapas (tikriausiai nereikia sakyti, kad rudasis cukrus, cinamonas, medienos ir vanilės aromatai vieni iš mano mėgstamiausių), kuris nėra super stiprus; patiko įpakavimas (stiklainis labai patogus, o uždarius dangtelį, žvakė tiesiog nustoja degti ir jokio nemalonaus degėsių kvapo namuose nėra); patiko tai, kad žvakė dega labai ilgai (mano deginta kelis vakarus iš eilės, net nesimato). Ar rekomenduoju? Ieškantiems išskirtinumo tikrai patiks, turiu dar kelis variantus, kuriuos planuoju labai greitai aprašyti bloge.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig