2017 m. rugsėjo 24 d., sekmadienis

Kringle Candle - Set Sail


Labas rytas, mano brangieji, sekmadienio rytas puiki proga aptarti dar vieną nuostabią žvakę iš Kringle Candle kolekcijos. Prisipažinsiu, kai gamintojas pasiūlė išbandyti žvakes, rinkausi kvapus aklai. Tikrai neprašoviau, nes ant mano stalų penkios visiškai skirtingos, nuostabios ir nerealiai kvepiančios žvakės. Šiandien mes su jumis prisiminsime vasarą ir keliones, nes kaip kitaip, jeigu žvakės pavadinimas SET SAIL.





Šio neįtikėtino aromato dėka pasiruoškite pilnai paslapčių jūrinei kelionei į kurią Jūs nukels jūrinių augalų kvapų natos paremtos muskuso ir miško samanų aromatu.

Kur pirkti: www.kringle.lt





Mano nuomonė:

Rudens ir žiemos sezonas mano namuose neįmanomas be žvakių, tačiau surasti geras, kokybiškas ir skaniai kvepiančias, būna oi kaip nelengva. Taip, galima nueiti iki Creme de la Creme parduotuvės ir sumokėti 100 eurų (ką vieną kartą ir padariau, aišku, tai bus nuostabus ir labai prabangus pasirinkimas, tačiau pinigų tai gaila), galima nusipirkti labai pigiau Maximoje, tačiau rezultatas nebus toks, kokio norite ir tikitės. Aš pasakysiu taip, jeigu niekada nepirkdavome kiek prabangesnių ir kokybiškesnių žvakių, skirtumo nesuprasite, o kai nusipirksite, pasaulis apsivers aukštyn kojom. Gavus užsakymą iš Kringle parduotuvės, negaliu pasakyti, kad buvau labai sužavėta kvapais. Šitoms žvakėms reikia degti, būtent tada aromatas atsiskleidžia pilnu pajėgumu, užburia ir tampa jūsų namų šeimininku. Šiandien mano rankose Set Sail žvakė, kur pagrindiniu smuiku groja vandenyno gaivos aromatas. Ar taip ištiktųjų? Man žvakė labai saldaus, gundančio, kiek sūraus kvapo, puikiai jaučiasi muskusas, miško sąmanos ir citrina. Noriu pagirti ir patogų įpakavimą, kuris ne tik labai gražiai, bei stilingai atrodo, tačiau ir praktiškas (uždarant žvakę nesijaučia dūmų kvapo).

Ar rekomenduoju? O taip, nepagailėkite pinigų išbandyti ir įvertinti, garantuoju, patiks net labai labai.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig