2017 m. rugsėjo 20 d., trečiadienis

L’OREAL X BALMAIN PARIS LIPSTICK


Labas rytas, mano brangieji, seniai aš jau nerašiau tiesiog apie pristatomas makiažo kolekcijas, bet šį kartą tylėti tiesiog neįmanoma. Puikiai prisiminu, kaip beveik du metus atgal, 7 valandą ryto važiavau į H&M, nusipirkti kelis drabužius ir auskarus iš garsios kolaboracijos su BALMAIN. Aišku, tam, kad nusipirkti suknelę, reikėjo važiuoti dar anksčiau, bet auskarai ir akiniai nešiojami su dideliu malonumu. Šį kartą pasaulio rinkai pristatoma kolaboracija L'oreal ir Balmain.


Būkime realistais, L'oreal vieni iš mano mėgstamiausių lūpų dažų, tas svaiginantis Retro kvapas neduoda man ramybės, jis tikrai nuostabus. Vertinant atspalvius, kainą ir prieinamumą, galima drąsiai rekomenduoju COLOR RICH visiems. Sakau nuoširdžiai, tikimybės, kad šis limituoto leidimo stebuklas galėtų atsirasti Lietuvos rinkoje visiškai minimalus, todėl teks pirkti www.ebay.com, arba kalbinti draugus JAV atsiųsti išsvajuotąjį lūpų dažą. 




Pasakau oficialią informaciją, kurią radau internete, pardavimai prasidės nuo rugsėjo 26 dienos, todėl jeigu patiko ir norite nusipirkti, ta pats laikas galvoti kaip tai padaryti.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig