2017 m. rugsėjo 25 d., pirmadienis

MAC VIVA Glam IV


Gero vakaro, mano brangieji, pagaliau pavyko padaryti VIVA Glam IV lūpų dažų rezultato nuotrauką ir aš su dideliu malonumu noriu pasidalinti savo atsiliepimu su Jumis. Tikriausiai puikiai žinote, MAC kosmetika mano silpnybė, daug ką gaunu testavimui, dar daugiau perku pati. MAC VIVA Glam IV niekada nebuvo mano norų sąraše, nes perlamūtriniai lūpų dažai nėra mano istorija, tačiau Rygoje pamačius juos su didele nuolaida, negalėjau išeiti tuščiomis rankomis.










Mano nuomonė:

Neskaitant limituoto leidimo kolekcijų, VIVA GLAM lūpų dažų serija kiek išskirtinė, ryškiai raudonas MAC logo ir labai gražus tubelės atspalvis. Mano turimas MAC VIVA Glam IV atspalvis man labai patinka, bet nežiūrint į tai, kad nekenčiu blizgių su perlo atspalviu lūpų dažu. Sutikite, spalva nėra eilinė, ji iš vienos pusės raudona, iš kitos rausvai ruda. Padarius rezultato nuotrauką net negalėjau patikėti ant kiek šitas atspalvis tobulai atrodo nuotraukose, o aš vis galvojau, kad jis senamadiškas ir tinka tik bobutėms. Šio lūpų dažo konsistencija kreminė, pigmentacija labai gera. Nuotraukoje lūpų dažas solo, tačiau panaudojus pieštuką jis išsilaikytų ant lūpų kur kas ilgiau, nei įprastai, o taip tik kelias valandas, tačiau pigmentas susigeria į lūpas ir spalva nueina palaipsniui.
Ar rekomenduoju? Rekomenduoju išeiti iš savo mėgstamų lūpų dažų atspalvių rėmų ir išbandyti ką nors naujo ir netikėto. Pasakysiu dar daugiau, nebūtinai pirkti, tiesiog išbandyti, pažadu, nuo MAC stendo tuščiomis rankomis tikrai neišeisite.








SHARE:

1 komentaras


  1. To me these are the things germane to LeJuve Cream. That has proven that they can co-exist. It gets more difficult each and every time you do this. Hey! Over the recent decades, LeJuve Cream has grown larger than it used to be. The

    blueprint wasn't like this. I admire their choice. My gut instinct tells me that you have a bias about LeJuve Cream. Most Russians have not used a LeJuve Cream more than once due to this. LeJuve Cream is my ace up my sleeve. I have

    never been scared of it and I'm not about to start now.





    http://www.findfitnessidea.com/lejuve-cream/





    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig