2017 m. rugsėjo 5 d., antradienis

Rudens "Must have" - šiltas megztinis


Kaip rengtis atšalus orams? Teisingai, į pagalbą skuba šilti Oversized tipo megztiniai įvairiausių atspalvių. Aš šiandien dariau užsakymą iš vienos iš savo mėgstamiausių internetinių parduotuvių www.zaful.com, būtent čia užsakiau kelis megztinius, plius skubu pasidalinti savo rekomendacijos su Jumis.

Aišku, aš jau spėjau nuspirkit kelis megztinius parduotuvėse, tačiau ateina suvokimas, kad aš su jais nebūsiu išskirtinė. Kaip aš jau ne kartą sakiau, kas pirmas nuėjo iki ZARA parduotuvės, tas džiaugiasi naujais pirkiniais, vienodu pirkti niekas nenori, juolab, Vilnius labai mažas, o madingų merginų skoniai dažniausiai sutampa, tendencijos ir užsienio blogerių įtaka daro savo. Ką siūlau? Pirkti iš internetinių parduotuvių, vienintelis dalykas, kas yra svarbu, dydžiai, būtinai žiūrėkite dydžių lenteles. Užsakymas iš Zaful atkeliauja per 2-3 savaites, mokesčių mokėti nereikia.
Grįžtame prie megztinių temos, kurį gi pasirinkti? Šį sezoną dominuoja labai ryškios spalvos: oranžinė, geltona, rožinė, raudona ir t.t. Logiška, kiekvienos dienos drabužių deriniams aš tikrai nerekomenduočiau rinktis ultra madingus drabužius, tokius labai sunku derinti. Ryškiai oranžinę ir geltoną rekomenduoju pakeisti garstyčių atspalviu, o raudoną - prigesinta bordo. Baltos spalvos stambaus mezgimo megztiniai neišeina iš mados, užsakius tokį, galėsite džiaugtis net kelis sezonus. Neužleidžia savo pozicijų ir pilkos spalvos megztiniai, tokius rekomenduojama derinti prie ilgesnių sijonų ir dryžuotų ar languotos medžiagos kelnių. 
Svarbiausiai, megztinis turi būti šiltas, jaukus ir labai didelis. Būtent su tokiu nebaisūs permainingi lietuviški orai.



Back Lace Up V Neck Pullover Sweater - Gray




Cut Out Chunky Choker Sweater - Earthy



Mock Neck Flare Sleeve Floral Embroidered Sweater 





Lace Up Cold Shoulder Chunky Sweater - Coffee




Color Block Shawl Collar Cardigan





Sheer Loose Cable Knit Sweater - Light Coffee







Loose Cable Knit Open Front Cardigan - Yellow











Būtent į tokius megztinius aš rekomenduoju atkreipti jūsų dėmesį, o su kodu Zafulxie10 www.zaful.com gausite papildomą nuolaidą.







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig