2017 m. rugsėjo 5 d., antradienis

KOCOSTAR SLICE SHEET MASKS


KOCOSTAR kaukes jau esu bandžiusi, jos paliko labai gerą įspūdį, todėl nedvejodama pasiėmiau testavimui šias spalvotas veido drėkinančias kaukes testavimui. Ar man patiko? Nelabai, bet apie viską iš eilės.




Refreshing and moisturizing slice sheet masks

Tai vedio kaukė, kuri drėkina ir atgaivina  odą. Naudojimas: dėti rutuliukus ant sausos odos. Palaikyti  15-20 minučių. Perteklinį serumo kiekį paskirstyti kad susigertų.

Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Aš tiesiog dievinu Korėjietiškas lakštines vaisines kaukes, tačiau labai nustebau išpakavus KOCOSTAR SLICE SHEET MASKS pakuotę. Logiška, tikėjausi kaukės, bet ten buvo labai daug mažų arbūziukų, kuriuos reikia lipdyti ant sausų veido vietų. Sutikite, kaukės atrodo labai stilingai ir Instagramiškai, kvapas pasakiškas -arbūzų, gaivus ir gurmaninis, kaukes norisi suvalgyti. Šitoje vietoje pliusai pasibaigė, nes šnekant apie praktišką kaukių naudojimą, nieko gero pasakyti negaliu. Kol aš bandžiau lipdyti arbūzus ant veido, likęs serumas buvo ir ant drabužių, ir ant kilimo, nuoširdžiai labai nepatogu. Aš įpratus su kaukę kažką daryti, vienkartines Korėjietiškos kaukės puikiai laikosi ant veido dėl savo dydžio ir svorio, maži arbūziukai vis krenta ir krenta, čia jau nori nenori, teks pagulėti ir nieko neveikti. Norisi pridurti, kad arbūzų (kivių, ananasų, citrinų) pilnai užtenka visam veidui. Pliusas - kaukę galima naudoti dviese, aš kelis arbūzus užlipdžiau vyrui ant veido paakių zonoje. Taupu, nors ir nelabai praktiška.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad idėja puiki, kaukės aromatas tiesiog tobulas, tačiau naudojimas kiek problematiškas. Mano akimis, būtų žymiai geriau įprasta lakštinė kaukė su arbūzų aromatu ir mažų arbūziukų piešiniais.

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig