2017 m. rugsėjo 19 d., antradienis

Savaitės anosas ir naujienos


Sveiki, mano brangieji, jau įsivaizduoju, kaip pasiilgote mano blogo rubrikų pastovumo. Patikėkite, pasiilgau ir aš, tik dabar taip drąsiai negaliu planuoti savo laiko. Anksčiau visas laikas ir dėmesys buvo skirtas tik blogui, pagaliau atėjo suvokimas, kad norisi daugiau, norisi praplėsti savo ribas, norisi ekperimentų ir naujų iššūkių, todėl prie blogo rašymo išeina grįžti tik arba rytais arba vakarais. Iš kitos pusės, įrašai ir kosmetikos priemonės testavimui atrenkamos žymiai rimčiau. Šią savaitę vėl noriu grįžti prie pasakojimo apie žvakes, plius pašnekėti apie naujienas ir MAC skaistalus.



jeigu ne savaitės anonsai, mano kosmetinėje (pavadinkime tą kosmetikos kalną būtent tai) nebūtų jokios tvarkos. Šią savaitę tiesiog svajoju papasakoti apie MAC skaistalus. Kai dariau šią nuotrauką, kolekcijoje buvo tik du atspalviai, dabar jau 7 ar 8, laikai pasidalinti savo nuomone.



Azijietiškoje kosmetikoje labai populiarios Sleeping PACK, kitaip 'naktinis kremas-kaukė'. Labai seniai esu bandžiusi šios Holika Holika kaukės mėginukų, man nuoširdžiai labai patiko, praėjo gal geri penki metai, ar vis dar patinka?


Tobuliausios žvakės mano kolekcijoje iš www.kringle.lt


Labai patiko nauja PUPA Milk Lovers kolekcija, tobulas dušo kremas, vonios putos ir nerealiausias kūno kremas. 

Naujienos:

Labai pavėluotai atkeliavo Maybelline naujienos. Aš gavau matinius su perlamutru lūpų dažus, raudonas ir mėlynas atspalviai atrodo labai gundančiai, bus įdomu išbandyti, nes specialiai neskaičiau kitų blogerių nuomonės ir nežiūrėjau rezultato nuotraukų.




Pagaliau garsieji maskuokliai atsirado Lietuvos rinkoje. Aš labai seniai esu pirkusi iš www.ebay.com, atspalviai sutampa, beliko tik suprasti, ar maskuokliai tokie pat geri ar tai naujai 'patobulinta' formulė LT rinkai.


Aš nemėgstu gauti mėginukų, tačiau šį kartą buvau maloniai nustebinta, nes visi pristatyti kvepalai (nepriklausomai nuo to, kokius pasirinkau aš, buvo įdeti į mano dovanų maišelį).





Mano pasirinkimas.... GUCCI BLOOM


Atkeliavo Origins naujienos. Jeigu man visiškai nepatiko kremas su atspalviu, tai dieninis kremas-gelis ir naktinis GINZING kremai OMG kokie tobuli.


Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig