2017 m. rugsėjo 10 d., sekmadienis

The Best Beauty Products (rugpjūtis)


Aš manau pats laikas aptarti geriausias kosmetikos priemones, kurios buvo naudojamos dažniausiai rugpjūčio mėnesį. Jau pradedu pastebėti, kad mano simpatijos beveik nesikeičia, logiška, jeigu jau radai gerą veido kremą, kam jį keisti?




Pradėsime nuo veido priežiūros priemonių, kurios buvo naudojamos dažniausiai. Iš pirmo žvilgsnio, labai keista kosmetikos priemonė iš Origin's Clear Improvement milteliai pasiliko ilgam mano vonioje. Pasakysiu dar daugiau, ją naudoja ir mano vyras. Tai anglies milteliai, kurie skirti giliam veido valymui. Smagu tai, kad priemonė nesausina veido odos ir valo labai švelniai.

Jeigu norisi gilaus veido valymo, naudoju GlamGlow klasikinę veido kaukę. Ji labai stipri, tačiau daro stebuklus. Svarbiausiai nepadauginti, nes gali sukelti alergiją ir veido šerpetojimą.

Kiehls' paakių kremas nuo raukšlių labai seniai gyvena mano kosmetinėje, naudojamas nedažnai, nes nemėgstu aš priemonių, kur reikia naudoti rankomis. Iš kitos pusės, poveikis ir rezultatas geri.


Origins Drink up drėkinamoji veido kaukė viena iš mano favoritų, tobulai tiršta, o po jos naudojimo veidas nuostabiai švelnus ir pamaitintas.
GlamGlow kosmetikos priemonės užvaldė mano kosmetinę, labiausiai patinka būtent žalias aliejinis prausiklis, kuris (vienintelis iš visų GlamGlow prausiklių) tinka makiažo valymui. Nuostabi priemonė, labai rekomenduoju išbandyti, jeigu dar nebandėte.

Douglas Age Focus serumas irgi tarp favoritų. Nesitikėjau, kad man gali patikti Douglas veido priežiūros priemonės, tačiau laba klydau. Kokybė tikrai nuostabi, o poveikis vertas dėmesio.



Šnekant apie kūno priežiūrą, labai norisi paminėti Dove kūno kremą, kuris suteikia įdegio efektą, būtent ši priemonė atsakinga už mano įdegio palaikymą po atostogų. Galiu pasakyti taip, patinka labiau,  nei savaimio įdegio priemonės, nes rezultatas atrodo natūraliau, tačiau tepti reikia labai atsargiai, nes kūnas gali nueiti oranžiniais dryžiais.
Apie tobulą kūną naujam vasaros sezonui reikia galvoti jau nuo rudens, nusprendžiau pabaigti visas turimas priemones ir atlaisvinti lentynas, atėjo eilė ir BiothermCelluli Eraser.
Labai patiko LowenGrip dezodorantas, nuostabiai švelnus ir gaivaus aromato.



Mano kosmetinėje šį kartą be didelių permainų, naudojau Dior Star kreminę pudrą, dariau kontūravimą su Smashbox kontūravimo ir higlighterių paletėmis, taip pat atradau Smashbox šešėlių paletę. Smagu, kad visos spalvos yra matinės, jas galima naudoti kiek akių makiažui, tiek antakių formai paryškinti. Vienintelis minusas, ten nėra ryškių atspalvių, todėl ištraukiau Mono (vienos spalvos) Urban Decay šešėlius, jie taip gražiai atrodo ant akių, taip ryškiai ir taip nerealiai. Negaliu nepaminėti ir naujos Smashbox radiance bazės, kuri man irgi labai tinka ir patinka. 


Dievinu Mac matinius lūpų dažus, ypač ryškius atspalvius, būtent todėl dažniausiai naudoju MAC Retro Matte skystus blizgus. Savo kosmetinėje turiu net 8 atspalvius, be galo patenkinta visais, nes tai meilė po pirmo panaudojimo. Labai rekomenduoju. Tikriausiai šitoje vietoje (kaip ištikima MAC gerbėja) iš nude atspalvių turėčiau paminėti Velvet Teddy iš Mac, bet ne, nepatinka nors tu ką, todėl geriausias NUDE spalvos blizgesys iš Estee Lauder.

Tokios priemonės praeitą mėnesį buvo naudojamos dažniausiai,


Ačiū, kad skaitote,









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig