2017 m. spalio 8 d., sekmadienis

PUPA ACTIVE LIGHT Kompaktinis makiažo pagrindas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui nuostabi PUPA kreminis  PUPA ACTIVE LIGHT Kompaktinis makiažo pagrindas. Aš esu išbandžiusi labai daug skirtingų PUPA kreminių pudrų (tikriausiai visą turimą asortimentą), mėgstamiausias yra kreminis ir kompaktinis Like a doll. 




Nauja kompaktinė pudra, kuri suteiks jūsų odai maksimalaus skaistumo. Ji puikiai prisitaiko prie veido tono, priglunda nematomai lyg antra oda - tik nepriekaištinga jūsų odos išvaizda. Švelni ir glotni tekstūra suteikia veidui lygumo ir komforto pojūtį. Ypač tinka normaliai ir sausai odai. Be parabenų, tinka jautriai odai.

Kaina: 20 EUR

Kur pirkti: Kristiana ir Kosmada
 








Mano nuomonė:

Dievinu rezultato prieš ir po nuotraukas. Atrodo tik 10 minučių skirtumas, o rezultatas atrodo OMG. Aš negaliu pasakyti, kad mano veido oda labai bloga, neturiu nei spuogų, nei nelygumų, nei labai didelių raukšlių. Minusai - poros ir raudonis, su tokiomis problemomis galima susitvarkyti labai greitai. Kaip ir matote, rezultatas su  PUPA ACTIVE LIGHT Kompaktiniu makiažo pagrindu, kuris buvo užtvirtintas PAPA like a Doll kompaktine pudra atrodo labai gerai (paakių aš niekada nemaskuoju su makiažo pagrindu, naudoju tik labai stipraus maskavimo priemones). Sakyčiau spalva 30 man kiek per tamsoka ir kiek per geltona, tačiau maskavimas gavosi labai geras. Pudrą išsilaiko visą dieną, nepabėga ir lieka savo vietoje. Labai didelis pliusas, nekemša porų ir atrodo gana natūraliai. Noriu dar kelis žodžius pasakyti apie įpakavimą, jis gražus, stilingas, su patogiu veidrodžiu ir kempine. Vienintelis minusas - pirštų antspaudai, kuriuos reikia valyti, valyti ir dar kartą valyti.
Ar rekomenduoju? Jeigu patinka tokio tipo priemonės, tikrai taip.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig