2017 m. lapkričio 18 d., šeštadienis

The Balm Meet Matte Trimony Eyeshadow Palette akių šešėlių rinkinys


Labas vakaras, mano brangieji, šiandien pusė dienos prabuvau The Makeup Lovers seminaruose, o kitą pusė dienos tvarkiau namus. Kai visi suplanuoti darbai padaryti, galima pagaliau prisėsti ir prie blogo rašymo, nieko baisaus, kad jau 10 valanda vakaro ir šeštadienis. Pagal planą turiu parašyti atsiliepimą apie The Balm matinių šešėlių paletę Meet Matte Trimony Eyeshadow, tai buvo labai sena mano svajonė, kuri pagaliau išsipildė. Ar man patiko, ar paletė verta savo pinigų ir pateisina lūkesčius?



Pasipuošti kino žvaigždės žvilgsniu yra paprasta ir lengva! Su The Balm Meet Matte Trimony Eyeshadow Palette akių šešėlių rinkinio siūlomais atspalviais jūs galite išgauti nepakartojamą ir gundantį žvilgsnį.
Rinkinį sudaro 9 universalios matinės spalvos, tinkamos susikurti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažą.The Balm Meet Matte Trimony Eyeshadow Palette akių šešėliai lengvai maišomi, bet taip pat atrodo žaviai tepant ir po vieną spalvą. Plati atspalvių paletė leis jums išsirinkti spalvą, atspindinčią to momento nuotaiką.
Naudojimas. Geriausiam rezultatui pasiekti naudokite The Balm Powder to the People akių šešėlių šepetėlį.





Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad esu labai didelė The Balm kosmetikos ir jų siūlomų palečių gerbėja. Kai kurios The balm in your hand paletės spalvos sunaudotos beveik iki galo (kas man, turint tiek kosmetikos, visiškai nebūdingas reiškinys). Mano pirmoji The Balm matinių šešėlių paletė irgi labai dažnai naudojama, ten labai tobulai parinkti atspalviai, baltas, pilki, rudi, trūkumas vienas (bent jau man), nėra juodo. Vat kodėl aš taip norėjau būtent šitos paletės, norėjau labai seniai. Tikriausiai, kai nori, tada ir reikia pirkti. Praėjo pusė metų, mano kosmetinėje atsirado labai daug panašios spalvos šešėlių palečių, todėl dabar turiu su kuo palyginti ir noriu pasakyti, nesužavėjo. Visiškai. Įpakavimas toks pat mielas, nuostabus ir fainas. Kas bijo pirkti dėl įpakavimo (kad jis kartoninis ir nepraktiškas), noriu pasakyti, jis labai tvirtas ir po metų naudojimo ir mano visų kelionių atrodo idealiai, todėl nebijokite. Paletėje labai didelis veidrodis, kuris gelbėjo mane įvairiuose situacijoje (aš šneku apie pirmą savo paletę, nes įpakavimas identiški) nuo būtinumo pasidažyti autobuse keliaujant į Rygą iki netinkamo apšvietimo viešbutyje, kai buvo paprasčiau tiesiog atsisėsti ant palangės ir padaryti akių makiažą dienos šviesoje.
Kas gi nepatiko? Galimai per daug jau turiu panašių atspalvių palečių, gal spalvų suderinamumas, nes šaltai rožinis niekaip nesiderina su šiltu bordo arba nude atspalviais, gal trūksta oranžinio ar kokio ryškesnio atspalvio, o gal per daug rausvų atspalvių vienoje vietoje? Gal šešėliai per daug pudriniai ir labai byra, nors pigmnentacija labai gera ir makiažas išsilaiko visą dieną. Nežinau, tikriausiai bandau prisikabinti, o gal išmokau jau būti kritiška. Man labiausiai patiko Kumar ir Reed atspalviai, jie yra išskirtiniai ir labai gražiai atrodo ant mano jau pilkų akių (pagaliau nusipirkau spalvotus lęšius).
Vienu žodžiu, pirkti ar ne , spręsti tik Jums, aš iš savo pusės noriu pasakyti, kad iki šiol man pirmoji matinė paletė su pilkais atspalviai patinka žymiai labiau, nei šita. jau greitai padarysiu makiažą ir parodysiu Jums.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig