2017 m. lapkričio 17 d., penktadienis

Atstatomasis Macadamia Natural Oil plaukų aliejus


Labas rytas, mano brangieji, aš šiandien su retoriniu klausimu "Ar Jums patinka Macadamia" plaukų priežiūros priemonės? Jeigu taip, kaip Jūs jas naudojate? Mano pažintis su Macadamia prasidėjo labai labai seniai, prieš gerus keturis metus, kai priemonės tik atsirado Lietuvos rinkoje. Plaukai buvo labai sausi, pažeisti, o aš vis ieškojau būdų juos atstatyti. Vienu žodžiu, bandžiau Macadamia šampūną, kaukę, aliejuką, rezultatas - labai riebūs ir sulipę plaukai, ką dariau ne taip? `Po tiek metų mano rankose vėl Macadamia, ar šį kartą situacija bus geresnė?




Atstatomasis plaukų aliejus Macadamia Natural Oil yra intensyviu poveikiu pasižymintis produktas, tinkantis visų tipų plaukams. Šis aliejus ypatingai naudingas išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams. Produkto veiksmingumą lemia unikalus Macadamia riešutų ir Argano sėklų aliejų derinys (PRO OIL COMPLEX): Macadamia riešutų aliejus veikia kaip skatinanti medžiaga, padedanti Maroko auksu vadinamam Argano aliejui bei kitoms sudedamosioms medžiagoms maksimaliai susigerti į plaukus ir atstatyti juos iš vidaus. Pagrindinis produkto privalumas yra tas, kad jis atkuria vidinę plauko struktūrą, nes daugelis kosmetinių priemonių pamaitina tik plauko paviršių. 
Macadamia Natural Oil aliejus:
  • Intensyvus, plaukus maitinantis produktas. 
  • Glotnina plaukus ir mažina jų vėlimąsi;
  • Šis aliejus tinka visiems, kurie nori, kad plaukai atrodytų sveikesni, lengvai formuojami, minkšti ir žvilgantys;
  • Natūrali UV apsauga užtikrina, kad dažytų plaukų spalva išliktų ryški ilgesnį laikotarpį;
  • Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net iki 40-50%!
Macadamia Natural Oil aliejus greitai ir lengvai susigeria giliai į plauko vidų, neapsunkina plaukų, intensyviai drėkina, prisotina plaukus naudingomis medžiagomis. Naudojant šį aliejų, plaukai tampa švelnūs kaip šilkas, atrodo sveikai ir įgyja natūralią UV apsaugą nuo žalingų saulės spindulių. Naudojant šį aliejų atnaujinama išsausėjusių, lūžinėjančių plaukų struktūra, plaukai atgauna prarastą žvilgesį ir tampa daug lengviau kontroliuojami.



Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, iš visų turimų priemonių, kuriuos gavau testavimui, galiu naudoti tik aliejuką, ir tai galiukams arba prieš plaukų plovimą kaip atstatančią kaukę. Labai gaila, tačiau šampūnas ir balzamas labai labai riebina ir apsunkina mano balintą plauką. Ne, mano plaukai jau nebe tokie pažeisti, tačiau rezultatas nėra geresnis. Man vis kyla klausimas, o gal aš tas priemones ne taip naudoju? Kodėl visi žmonės perka, naudoja ir džiaugiasi gražiais plaukais, paslaptis kažkur yra? 
Grįžtant prie aliejaus noriu pasakyti, kad jis labai tirštas, sodrus ir intensyvus. Svarbiausiai nepadauginti. Aliejus turi malonų, kiek saldoką aromatą. Naudojasi labai taupiai, todėl pradžioje, pirmai pažinčiai, rekomenduoju pirkti mažesnį įpakavimą. Kaip aš ir sakiau, aliejuką naudoju dviems būdais: prieš plaukų plovimą (tepu sausus galiukus, iššukuoju su Macadamia šukomis ir palieku kelioms valandom), po plovimo prieš formavimą (aš negaliu pasakyti, kad aliejus pagreitina plaukų džiovinimo procesą, tačiau plaukų galiukai viena reikšmiškai atrodo žymiai geriau, nei iki šiol).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad kiekvienas ieško savo priemonių, galima Macadamia  ne visai mano istorija, tačiau aliejuką tikrai naudosiu su dideliu malonumu.


PR sample





SHARE:

1 komentaras

  1. As is makadamijos naudojau šį aliejuką ir palukų kaukę. Pastaroji man nereali manau geriausia kokią bandžiusi. Plaukai žvilga, nesipučia ir labai maloniai kvepia. Su priemonėmis po plovimo man neįtin sekasi. Gal per daug ar netolygiai paskirstau, bet dažniausiai plaukai buna kaip šiaudai neturi lankstumo. Okartais svelnūs kaip šilkas bet čia retais atv.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig