2017 m. lapkričio 16 d., ketvirtadienis

Douglas Perfect Focus Radiance Mask



Aš nenoriu šiandien Jūsų palikti be kosmetikos apžvalgų, todėl suplanavau papasakoti apie Douglas veido kaukę. Mano vonioje jau gyvena ne viena Douglas kaukė, aš jas gavau testavimui, jos užsiliko ir naudojamos gana dažnai (man net pačiai keista, kad man tos priemonės taip patiko). Šį spindesio suteikianti veido kaukė tikrai nėra išimtis.





Šviesinamoji, spindesio suteikianti veido kaukė
Visų tipų odai.
PERFECT FOCUS švytėjimo suteikiančios veido kaukės sudėtyje yra drėkinamosiomis ir minkštinamosiomis savybėmis pasižyminčio saldžiųjų migdolų aliejaus, odos riebalus absorbuojančio Kaolino ir odą šviesinančio jūrinio narcizo.
•Dėka kreminės tekstūros, priemonę lengva užtepti ant odos.
•Oda tampa šviesesnė ir skaistesnė.
NAUDOJIMAS: 
Tepkite storą kaukės sluoksnį ant švaraus veido. Palikite 15-20 minučių. Pašalinkite perteklių su minkšta ir šiltame vandenyje sudrėkinta kempinėle. Tuomet naudokite veido toniką ir dieninį arba naktinį kremą. Kaukę naudokite vieną ar du kartus per savaitę.
GERA ŽINOTI: 
Be mineralinių aliejų, parabenų, ftalatų.
Talpa: 75ml




Mano nuomonė:

Nenustoju girti atnaujintos Douglas veido priežiūros linijos, atrodo nieko išskirtinio, tačiau visos priemonės veikia puikiai, turi tobulus įpakavimus ir lieka ilgam mano kosmetinėje. Taip buvo ir su tonizuojančiu losjonu, atrodo gi nieko nuostabaus, toneris kaip tonetis, o naudojamas ir labai mylimas, nes puikiai atlieka savo darbą, tobulai tonizuoja, nuvalo pienelio likučius ir paruošia odą tolimesnei veido priežiūros rutinai. 
Pasakysiu atvirai, spindesio suteikiančią veido kaukę naudoti bijojau, nes ji labai tirštos konsistencijos ir labai baltos spalvos . Pirmoji mintis - išbalins veido odą, ką aš darysiu su visomis savo turimomis kreminėmis pudromis? Teks pirkti naujas, o atitaikyti atspalvius labai sunku. Vieną vakarą aš išdrįsau išbandyti, bet laikiau labai trumpai. Veido odos atspalvis liko toks pats, kaip ir buvo, oda tapo labai minkšta, gerai išvalyta (nes sudėtyje yra molis), tačiau nesausa. Molis dažniausiai sutraukia mano odą ir tenka daugiau dėmesio skirti odos maitinimui, po šios kaukės tokios problemos nebuvo. Dabar aš naudoju kaukę vieną kartą per savaitę (mano odai daugiau nereikia ir pratinti prie labai gilaus valymo aš tikrai nenoriu, ypač žiemos sezonu), labai džiaugiuosi rezultatu.
Labai rekomenduoju šią kaukę toms, kas turi normalią-sausą odą ir nori ją kiek pavalyti. Tobulas rezultatas garantuotas.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig