2017 m. lapkričio 16 d., ketvirtadienis

Shein.com ir mano rekomendacijos



Visi sako, kad turiu nuojauta pirkti gerus drabužius kiniečių parduotuvėse. Aš sakyčiau, tai nėra nuojauta, tai jau patirtis. Nėra jokios paslapties, tokios parduotuvės labai mielai bendradarbiauja su blogeriais, leidžia išsirinkti kelis drabužius ir nufotografuoti drabužių derinius. Kyla klausimas, o ką gi užsakyti, juk prašauti nenoriu net aš. Per kelis bendradarbiavimo merus supratau kelis dalykus, kuriuos pasakysiu ir Jums šiandien.


Niekada nepirkite labai pigių drabužių, gera palaidinė kelių dolerių kainuoti negali. Kokia kaina, tokia ir kokybė, dažniausiai mano paltų kainos būna nuo 40 EUR, tačiau kokybė ir vaizdas sako patys už save. Juolab, kad mūsų Lietuviškose parduotuvės paltų kainos prasideda nuo 100 EUR, todėl kaip bebūtų, sutaupyti čia tikrai galima.

Kiniečių parduotuvių dydžiai nėra tokie, kaip mūsų. Kartais jie atitinka, kartais ne, todėl prieš perkant, labai rekomenduoju patikrinti atidžiai dydžių lentelę.

Labai rekomenduoju skaityti atsiliepimus ir ieškoti realių nuotraukų kaip atrodo vienas ar kitas drabužis, tik taip galima spręsti apie modelį ir kokybę.

Kai jau žinome visas smulkmenas kaip pirkti, galima pereiti ir prie rekomendacijų sąrašo. Noriu priminti, kad užsakymai atkeliauja per kelias savaites, mokesčių mokėti nereikia, todėl nepriklausomai nuo sumos, galima pirkti labai drąsiai.

Šiandien mano 'vish list' kiek kitoks, nėra vienos temos, yra rekomendacijios ir tai, ką tikrai pirkčiau pati ir bandyčiau derinti jau su savo turimais drabužiais.

Šį sezoną sportiniai drabužiai yra ant bangos, pati labai ilgai ieškojau tokio tipo kelnių, tačiau ZARA parduotuvėje pirkti už 50 EUR visai nesinorėjo. Tai labai greitos mados tendencija, kurį po kelių mėnesiu jau bus visiškai neaktuali, tai kam leisti labai didelius pinigus, jeigu galima nusipirkti švarką, kuris tarnaus ne vieną sezoną? Tačiau kelnių norisi, nors tu ką.

SHEIN Buttoned Contrast Side Velvet Pants




Tape Button Side Wide Leg Pants




SHEIN Snap Button Contrast Panel Side Pants



Puikiai žinau, visi ieško šilto ir tobulo megztinio naujam rudens sezonui. Man patinka tokie modeliai, kaip Jums?

Pearl Beading Twist Infinity Sweater



Lantern Sleeve Faux Pearl Crop Sweater


Turtleneck Chunky Cable Knit Sweater



Spalvoti kailiniai šio sezono 'must have'. Mano drabužinėje jau gyvena rožiniai, balti, khaki ir oranžinės spalvos, tačiau aš noriu dar raudonus, bordo ir geltonus. Puikiai suprantu, tai irgi labai greitos mados reiškinys, tačiau su tokiais kailiniais nėra šalta, jie atrodo išskirtinai, kainuoja nebrangiai, o svarbiausiai, nei vienas gyvūnas nenukentėjo dėl mados pašaukimo.


Faux Fur Coat



SHEIN Colorful Faux Fur Vest



SHEIN Fluffy Faux Fur Cape Coat


SHEIN Single Button Faux Fur Longline Coat




Na o jeigu tai ne spalvoti kailiniai, nes tokio 'grožio' jums per daug, tai nors kalininė apykaklė arba rankinė vis gi privalo būti jūsų drabužinėje, mano brangieji.





Faux Fur Tippet Scarf


Faux Fur Ring Tote Bag With Chain









Gerų pirkinių ir tobulo ketvirtadienio,




















SHARE:

3 komentarai

Blogger Template Created by pipdig