2017 m. lapkričio 15 d., trečiadienis

Origins Three Part Harmony paakių kremas ir veido losjonas


Puikiai žinome, atrasti savo mėgstamas ir tinkančias veido priežiūros priemones labai sunku, aš esu išbandžiusi labai daug įvairių Origins kosmetikos priemonių, kol atradau tai, kas tinka ir patinka man. Šį kartą testuojame Origins Three Part Harmony paakių kremą ir veido losjoną. Aš manau tai jau tradicija, kad viena priemonė super gerai tinka, o kita visiškai ne mano istorija.











Mano nuomonė:

Pasakysiu nuoširdžiai, su Origins paakių kremais mano santykiai buvo labai komplikuoti, esu bandžiusi kelis, nepatiko nei vienas. Kodėl? Griauždavo akis ir bėgdavo ašaros, o gal tai tiesiog nebuvo mano odai tinkančios priemonės? Nežinau, bet pagaliau ta diena atėjo. Pagaliau mano rankose tobuliausias paakių kremas EVER. Dviejų dalių kremai nėra naujiena rinkoje, mano kosmetinėje gyvena naktinė kaukė-veido kremas iš Glamglow, kuris man labai labai patinka. Originals dieninis ir naktinis kremas netapo išimtimi, jis tobulas. Jis tikrai tobulas, pradedant bambikiniu dangteliu, baigiant savo labai lengva tekstūra. Gamintojas teigia, kad kremas skirtas atgaivinti, sudrėkinti, atstatyti, sumažinti raukšles ir vizualiai pagerinti paakių odos būklę. Aš galiu pasirašyti po kiekvienu žodžiu, naktinis kremas puikiai drėkina ir atstato paakių odą, o dieninis kremo variantas (švelniai rožinės spalvos) vizualiai suglotnina raukšles, suteikia pailsėjusios odos efekto ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas (prieš naudojant didesnio maskavimo kreminę pudrą arba maskuoklį). Šnekant apie losjoną, man jis pasirodė per riebus. Mano odai jis pasirodė per riebus, nes prieš naudojimo 3 losjono fazes reikia suplakti. Aš, kaip ir siūlo gamintojas, bandžiau valyti šio stebuklu odą ryte ir vakare, kas gavosi? Atsirado spuogų, vis gi tokio tipo aliejiniai losjonai netinka mano kombinuotai odai, todėl tai nėra mano istorija.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad nuoširdžiai rekomenduoju paakių kremą, garantuoju, liksite labai patenkinti rezultatu, bei poveikiu.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig