2017 m. lapkričio 21 d., antradienis

Kiehl's Calendula


Labas rytas, mano brangieji, pradėsime atsiliepimų mataroną šiandien nuo Kiehl's veido priežiūros linijos su medetkomis, kuri skirta normaliai, riebiai ir probleminiai odai. Nors, mano odos tipas visiškai ne toks, man šios priemonės labai patinka, todėl kartais svarbu ieškoti 'savo produktų' ir vadovautis vidine nuojauta arba tiesiog paprašyti mėginuko parduotuvėje ir išbandyti namų sąlygomis be didesnių investicijų.








Mano nuomonė:

Dažniausiai mano ir veido odos priežiūros konsultanto pokalbis prasideda nuo veido odos tipo nustatymo, mano veido oda mišri, žiema sausa. Logiška, kad priemonės skirtos riebiai odai ne mano istorija, tačiau kaip be būtų keista, per ilgą laiką sudariau savo veido priežiūros ingredientų'must have' sąrašą. Jeigu priemonių sudėtyje yra medetkos (idealiai tinka vasaros-rudens sezonui) ir Rožių ekstraktas (žiemos ir pavasario sezonas), man tos priemonės tiks idealiai. Pirmą kartą Kiehl's tonizuojantį losjoną su medetkomis pamačiau Rygoje, kol pas mus dar nebuvo parduotuvės. Mane, kaip mažą vaiką, tiesiog užbūrė medetkų žiedlapiai buteliuke. Aišku, aš pasidaviau, ir mano rankose atsidūrė drėkinamasis tonizuojantis losjonas (kuris nuoširdžiai vis dar stovi ant kosmetikos staliuko, nes palyginus su šiuo, mano odai nedaro nieko). Per Kiehl's parduotuvės atidarymą gavau mini Kiehl's Calendula prausiklį, kuris buvo tobuliausias iš visų bandytų. Prausiklis labai taupiai naudojasi, švelnus ir neerzina mano odos, svarbiausiai, po naudojimo nelieka 'sausos odos efekto' kai norisi bėgti ir tepti visus turimus kremus iš eilės tam, kad atgauti odos drėgmės balansą. Prausiklis su medetkomis puikiai pašalina visus nešvarumus ir makiažo likučius (pasakysiu nuoširdžiai, aš makiažą nuvalau su stipresnėmis priemonėmis skirtomis makiažo valymui,tik tada perplaunu su prausikliu ir Clariasonic). 
Tonizuojančio losjono su medetkomis (tai mano jau trečias buteliukas) sudėtyje nėra alkoholio, jis labai švelnus ir puikiai tonizuoja veido odą. Rezultatas jaučiasi jau po savaitės naudojimo: poros tampa mažesnės, sumažėja riebalų išsiskyrimas (nors mano oda mišri, nosytė vistiek kiek blizga), apie spuogus aš jau spėjau užmiršti. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad šis Kiehl's duetas mano 'must have' nepriklausomai nuo sezono ir nežiūrint į tai, kad priemonės pagal aprašymą visiškai netinka mano veido odai.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig