2017 m. lapkričio 23 d., ketvirtadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP BLACK FRIDAY nuolaida ir mano rekomendacijos


Ar girdėjai?  BLACK FRIDAY?! 🔥Tegul tai tampa juoduoju savaitgaliu! Ateik ir pasipildyk savo makiažo kolekciją bei įsigyk Kalėdines dovanas anksčiau, nes šį savaitgalį mes turime keletą tikrai BEPROTIŠKŲ pasiūlymų!VISIEMS PRODUKTAMS 30% NUOLAIDA*‼️
„Pirk, kol nukrisi“! (*Pasiūlymas galioja tik PC PANORAMA parduotuvėje ir PC Akropolis Vilniuje esančioje salelėje lapkričio 24-26 dienomis. Nuolaidos netaikomos Holiday 2017 kolekcijai). Logiška, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetikos priemonių norų sąrašas labai ilgas, todėl aš pati irgi pasinaudosiu nuolaida ir nusipirksiu spalvotus pravedimus (mėlyną, raudoną ir ryškiai geltoną). Jums, mano brangieji, paruošiau įrašą bloge su rekomendacijomis, juk per išpardavimą taip lengva pasimesti ir nusipirkti visiškai ne tai, ko norėjai, plius išleisti daugiau pinigų, negu planavai, todėl rašome tikslų sąrašą.



Apie NYX PROFESSIONAL MAKEUP kokybę, prieinamumą ir spalvas aš galiu šnekėti valandų valandas. Noriu pasakyti iš karto, kad baltos spalvos Jombo pieštukas arba baltos spalvos šešėlių pagrindas privalo atsirasti jūsų kosmetinėje jeigu patinka ryškesni ir šviesūs makiažo variantai. Jeigu aš darau matinius, šviesius, ryškesnius su perėjimais makiažus, tie pagrindai tiesiog 'must have'. 



Šnekant apie šešėlius noriu pasakyti, kad mėgstamiausia paletė Perfect Filter (matosi nuotraukoje, kad labiausiai apčiupinėta). Labai gražios ir šiltos spalvos, man ši paletė patinka žymiai labiau nei The Balm arba UD. Įvertinus kainą ir kokybę galiu drąsiai rekomenduoti.


Labai geras pasirinkimas ir Contour Intuitive paletės, kur yra ne tik šešėliai, bet ir tobuli higlighteriai. Mano paletėje skaistalai kiek ryškesni, nei naudoju aš, tačiau kas sakė, kad skaistalus galima naudoti tik skruostams paryškinti, tai ir nuostabūs šešėliai.


Visiška naujiena mano kosmetinėje NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Controle kreminė pudra. Ji labai lengva, maloniai dengiasi, gerai maskuoja ir ypatingai natūraliai atrodo. Didelis atspalvių spektras leidžia išsirinkti sau tinkantį atspalvį lengvai, juolab, kad merginos siūlo pasiimti su savimi namo mėginuką, taip tikrai neprašausite su atspalviu (puikiai visi žinome, kaip sunku rinkti atspalvį parduotuvėje).


Aš žinau, kad dauguma NYX PROFESSIONAL MAKEUP mylėtojų perka HD maskuoklius. Aš pati pirkau Gotcha ir likau patenkinta. Jis labai tirštas, puikiai maskuoja, tačiau atrodo ant veido kiek sunkoka, todėl nerekomenduoju padauginti. Iš kitos pusės, būtent tokie maskuokliai idealiai tinka fotosesijoms ir proginiams vakariniams makiažams, kai reikia tobulo veido ir idealios odos efekto.


Visi žmonės kaip žmonės, o aš su blizgučiais. Būtent NYX PROFESSIONAL MAKEUP galima surasti ne tik įvairiausių atspalvių blizgučius, bet ir blizgučiams skirtą bazę.


Mes visi labai skirtingi, todėl ir kosmetikos priemonės patinka skirtingos. Mano mėgstamiausios NYX PROFESSIONAL MAKEUP lūpų priemonės - Liquid Suede. Tai ne tik tobulos spalvos, bet ir pusiau matinis efektas. Rekomenduoju atkreipti dėmesį į metalinę kolekciją, nes tamsiai bordo ir violetinis tiesiog OMG.


Susimatome PC Panorama šį savaitgalį prie NYX PROFESSIONAL MAKEUP stendų, juk nusipirkti norimos kosmetikos priemonių yra gerai, o ženkliai sutaupyti yra daug geriau.










SHARE:

2 komentarai

  1. Aliona, o advento kalendorius yra Holiday 2017 kolekcija, ar ne? Nes reklaminiuose baneriuose jis matosi, tai įdomu ar jam taikoma nuolaida. Nu žiauriai noriu kokio nors advento kalendoriaus šiemet ;/

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Advento kalendoriams nuolaida bus ;-) Holiday kolecija yra IN YOUR ELEMENT ir kalėdiniai rinkiniai

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig