2017 m. lapkričio 24 d., penktadienis

Estee Lauder Double Wear Water Fresh Nude


Geros dienos, mano brangieji, šiandien iš pat ryto pradėjo plūsti į mano paštą labai geri pasiūlymai ir stebuklingos nuolaikos, kaip niekaip, Black Friday. Būtent tai a ir dariau visą rytą, galvojau ką nusipirkti ir kaip sutaupyti pinigų perkant. Ką nusipirkau? Nieko, nes nieko nereikia, o pasiduoti nuolaidoms labai lengva. Na, jeigu ir reikia, tai reikia raudonos rankinės ir viskas. Tačiau mano norimoms rankinėms nuolaidų nebuvo, todėl aš likau su pinigais, kuriuos taupysiu. Šiandien jūsų dėmesiui mano pasakojimas apie naujieną rinkoje, Estee Lauder Double Wear Water Fresh Nude makiažo pagrindą.



Double Wear Water Fresh Nude SPF 30
Makiažo pagrindas
Itin lengvas makiažo pagrindas su aukšta apsauga nuo saulės. Nartūraliai dengiasi, prisitaiko prie odos ir išlieka iki 24 valandų. SPF 30 saugo odą nuo žalingų UV spindulių poveikio ir dėl jų atsirandančių ankstyvaus senėjimo požymių.
Be aliejų. Tinka visų tipų odai.
Prieš naudojimą gerai sukratyti.
Kaina: 45,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt






be makiažo


su Estee Lauder Double Wear Water Fresh Nude (spalva 2C3)


su makiažu


Mano nuomonė:

Kas iš mūsų negirdėjo apie tobulą Estee Lauder Double Wear kreminę pudrą, ji puikiai maskuoja ir gerai dengiasi, tačiau ant veido atrodo lyg kaukė. Ta žinome visi, todėl su dideliu malonu pradėjau naujos, ką tik pasirodžiusios rinkoje Estee Lauder Double Wear Water Fresh Nude testavimą. Buteliukas Estee Lauder stiliaus, kvadratinis, stiklinis, matinis, tačiau be pompos ir dozatoriaus. Man tokie variantai nelabai patinka, nuotraukoje matote, kaip buteliukas apsiterliojo po pirmo naudojimo ir atrodo tragiškai. Išvados: reikia pastoviai valyti pudros likučius. Nežinau kodėl, bet visos spalvos man atrodo labai rožinės ir šviesios, mano tamsiausia iš visų turimų, tačiau ji man nelabai tinka, nes ant veido aš vistiek matau rožinės spalvos pagrindą, nors galutinis variantas su daug MAC CC geltonos spalvos birios pudros. Kaip matome iš nuotraukų, pudra tikrai labai lengva ir ypatingai skysta, pigmentai yra silpnoki, tačiau ant veido vaizdas atrodo natūraliai (kas irgi labai gerai, vertinant tai, kad pudrą siūloma kiekvienos dienos naudojimo). Matinio užbaigimo čia nesurasite, pudra turi vos matomą šlapią efektą, kurį aš bandžiau gesinti su pudra. Mano veido oda nėra riebi, tačiau nosytė blizga po 2-3 valandų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad šitas makiažo pagrindas yra labai lengvas, jis tobulai padengia veidą, atrodo natūraliai ir tinka kiekvienos dienos naudojimui. Manau Estee Lauder Double Wear Water Fresh Nude patiks normalios ir sausos odos savininkėms, nes riebia odės jo tikrai neįvertins.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig