2017 m. lapkričio 4 d., šeštadienis

Paskolinau vyro drabužinėje


Ech, kiek kartais gerų drabužių galima rastu vyrų skyriuje. Galvojate kad išprotėjau? Nieko panašaus, labai dažnai einu į vyrišką ZARA tam, kad surasti tobulą paltą, klasikinius baltus marškinius arba idealaus kurpimo striukę.

Neseniai perskaičiau visos garsios užsienio stilistės patarimus, kad klasikinių baltų oversized marškinių geriausiai ieškoti vyrų parduotuvėse. Čia jos kokybiškos, gerai atrodo ir pats svarbiausias dalykas, tinka mums, merginoms. Skamba nuoširdžiai keistai, bet pasimatavus mažiausius dydžius supratau, tinka ir patinka. Apžiūrėjus visą parduotuvės asortimentą, mano akys užsikabino už odinės striukės, labai seniai ieškojau būtent tokio Camo varianto. O dabar įsivaizduokite, išpardavimas, kaina juokinga, visi mažiausi dydžiai vietoje. Ar galima įtarti, kad nešioju vyrišką striukė? Galimai taip, pečiai kiek per didoki, bet prisiminkime Balmain kolekcijas. Vienu žodžiu, savo pasirinkimu aš likau labai labai patenkinta, sakau nuoširdžiai, būkite išradingos ir nebijokite eksperementuoti.
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie internetinę prekybą. Istorija labai paprasta, striukė yra, o khaki spalvos ilgaaulių nėra. Perėjau visas įmanomas Lietuvos parduotuves, pasirinkimas nulinis. Ką daryti? Pirkau per ebay.com, pasinaudojau www.bonusway.com ir gražinau dalį pinigų sumokėtų už avalynę. Argi ne nuostabu?

Bonusway.lt yra visiškai nemokama paslauga, kuri padeda tau susigrąžinti pinigus, išleistus perkant internetu. Tau tereikia užsiregistruoti ir eiti į internetinės parduotuvės puslapį per Bonusway. Procentas ar fiksuotas bonusas už kiekvieną pirkinį yra grąžinamas į registruoto nario sąskaitą. Kiekviena parduotuvė turi skirtingą bonuso lygį, kurį galima patikrinti parduotuvės puslapyje.








Nuotraukos: http://innascorner.blogspot.lt
Suknelė - ZARA
Striukė - ZARA
Laikrodis - Disiel
Avalynė - Ebay.com
Rankinė - Lindex
Kepurė - NewYorker








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig