2017 m. lapkričio 4 d., šeštadienis

CARTIER LA PANTHÈRE


Sveiki, mano brangieji, šeštadienio rytas, kava ir apie prie mėgstamiausio užsiėmimo, blogo rašymo. Vyras išvažiavo, todėl nereikia keltis 6 ryto tam, kad padaryti tai, kas yra suplanuota. Niekada negalvojau, man man taip žvėriškai trūksta laiko sau (ech, tikiuosi vyras neskaito to, ką aš rašau). Kartais norisi pabūti viena, kartais norisi vakarieniauti tyloje, kartais norisi susitikti su draugėmis, kartais norisi nueiti į kavinę arba pereiti Vilniaus Senamiesčio gatvėmis (net nežiūrint į tai, kad lyja). Kiek įdomių dalykų atradau per šias kelias dienas, net neįsivaizduotame, tačiau jau pasiilgau savo antrosios pusės ir nekantriai laukiu, kada gi jis grįš. Mano pasakojimas bloge šiandien apie  CARTIER LA PANTHÈRE, apie nepriklausoma ir savimi pasitikinčią panterą, kuri laukia savo šlovės valandos.




„La Panthère“ moteris - laisva ir atkakli, nepriklausoma, patraukli ir aistringa. Puiki mylimoji, traukianti ir viliojanti nepriklausomybe. Mathilde Laurent siūlo naujus nepatirtus gėlių akordus, pažadinančius pojūčius. Kvepalams buvo pasirinkta gardenija, kerinti juslingumu ir švelniu aromatu. Kvapiajame vandenyje „La Panthère“ gardenijos laukinė prigimtis atskleidžiama iki maksimumo, o tai paskatina sudėtyje esantis muskusas. Muskusas yra daugiau nei kvapas, tai tekstūra: tarsi aksominė gyvūno oda, kurios neįmanoma nepaliesti.




Mano nuomonė:

Visos mes norime būti panteromis, visos..... be išimties. Dabar skaitote ir sakote, ne, aš nenoriu. Aš manau, tai mažai tikėtina, tiesiog bijote sau prisipažinti, kad esate ne tiesiog nuostabi, praktiška ir šeimyninė moteris, o laukinė, gundanti ir nepriklausoma, patraukli ir aistringa pantera. Pasakysiu nuoširdžiai,  CARTIER brandas asocijuojasi su prabangiai papuošalais ir laikrodžiais, tai unikalios ir tobulos apyrankės, nuostabūs vyriški ir moteriški laikrodžiai, gundančiai gražios reklamos ir, deja, suvokimas, kad tai ranka nepasiekiama prabanga. Dar Cristian Dior teigė, kad sukūrė dekoratyvinės kosmetikos liniją ir kvepalus tam, kad kiekviena iš mūsų, už atitinkamai nedidelė pinigų suma, galėtų pasijausti karalienė. Iki pristatymo aš nesu testavusi Cartier kvepalų, net nežinau kodėl. Labai nustebau, kad jie turi tokią plačią liniją. Mano rankose klasikinis  CARTIER LA PANTHÈRE variantas, kuris man labiau vintažinis. Tai saugusios moters kvepalai, kuri žino savo vertė, kuri moka parodyti savo išskirtinumą, eleganciją ir aistrą kitiems. Tai labai asmeniškas, tačiau be galo gundantis ir seksualus aromatas, kuris skamba labai arti kūno ir vilioja savo laisva siela. 
Negaliu nepaminėti ir nuostabaus buteliuko, kuris taps kiekvieno kosmetikos staliuko puošmena. Pats buteliukas tiesiog kvadratinis, o viduje panteros atvaizdas ir priminimas, kad visos mes panteros, mano brangieji, tačiau ne visos apie tai žinome.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig