2017 m. lapkričio 2 d., ketvirtadienis

The Best Beauty Products (spalis)


Grįžtame prie išbandytos kosmetikos apžvalgų, jau praėjo mėnuo, todėl pats laikas aptarti geriausias ir dažniausiai naudojamas kosmetikos priemones. Aš dėl mados renginių visiškai iškritau iš gyvenimo, šitos nuotraukos buvo darytos prieš dvi savaites, tada galvojau parašyti apie praeito mėnesio geriausius, bet jaučiu jau nebe išeis. Iš kitos pusės, mano mėgstamų priemonių sąrašai keičiasi nelabai stipriai, nes jeigu jau atrandi labai gerią priemonę, kam ją keisti? Logiška?




Visiškai neseniai atradau Origins's kremus, kurie man nuoširdžiai patiko ir tiko. Tai nauja GINZING linija, dieninis ir naktinis kremai. Ne, paakių iš šios linijos visiškai netinka ir nepatinka, dirgina akis ir jaučiasi nemaloniai paakių zonoje. Origins kremų ritualą papildo ir Liquid Glow aliejus ir Biotherm. Galiu pasakyti drąsiai, dabar mano oda rūpinasi oranžinė armija ir man tai be galo patinka, plius oranžinė spalva nuteikia pozityviai, ypač kai už lango lietus ir niūrus oras.
Aš iki šiol nelabai įsivaizduoju savo veido priežiūros rutinos be GlamGlow veido valiklių ir prausiklių, tobuliausiai nuvalo makiažą žaliasis dviejų fazių variantas, net turint labai jautrią odą jis puikiai tiks.
Form Stay paakių kaukės mano išsigelbėjimas prieš renginius, užlipdai, pavaikštai ir paakių zona susitvarko akimirksniu. Deja, šį stebuklą pirkau www.ebay.com, reikėjo ilgai laukti savo užsakymo, tačiau laukti buvo verta.
Negaliu pasakyti, kad Douglas Clear Focus tonizuojantis losjonas kažkoks ypatingas, tačiau sunaudojau jau pusę buteliuko. Atrodo nieko nuostabaus, o rankos pačios pasiima jį nuo kosmetikos staliuko. Stebuklas?


Šnekant apie dekotaryvinę kosmetiką noriu pasakyti, čia permainų dar mažiau, negu su veido priežiūra. YSL The SHOCK blakstienų tušas vienas iš mano mėgstamiausių, o tušų, patikėkite, aš turiu be galo ir krašto. Būtent YSL suteikia dirbtinių ir labai ilgų, bei tankių blakstienų efektą. Vienintelis minusas - nusivalo sunkoka, tačiau galima būti užtikrinta, Pandos akių nesigaus net nežiūrint į lietingą ir šlapią orą.
Mano atradimai iš NYX - mineralinė pudra ir NYX Total Controle kreminė pudra. Aš negaliu naudoti šių produktų atskirai, jie tobulai atrodo ant mano veido tik kartu. NYX Total Control labai gerai maskuoja, ją galima sluoksniuoti ir ji atrodo natūraliai. Mineralinė puikiai užfiksuoja makiažą ir nekemša porų. Dar vienas atradimas iš NYX - NYX Liquid Suede blizgiai, jie tapo labiau matiniais ir puikiai atrodo, spalvos patiks visoms: nuo švelnių nude iki labai ryškių. Tikriausiai ir sakyti nereikia, mano kolekcijoje violetinis, bordo ir tamsiai rudas.
Na kaip aš be MAC? Niekaip. Dažniausiai naudojama MAC priemonė tapo nude spalvos (taip, taip, nude spalvos, net pačiai keista) limituoto leidimo kolekcijos lūpų dažai.
Man jau gerokai atsibodo kovoti su savo antakiais ir jų formą, todėl kiekvienos dienos makiažui naudoju tik L'oreal Brow Artist vašką. Jis puikiai užfiksuoja formą ir atrodo natūraliai. O kas sakė, kad tobulas veido tonas, ilgos blakstienos ir tvarkinga nude spalva ant lūpų atrodo blogai? Nereikia griežtų linijų, reikia atrodyti natūraliai.
Labai noriu paminėti ir kontūravimo, bei higlighetrių paletes iš Smashbox, tai geriausi iš geriausių. Jeigu aš labai skubu, aš naudoju būtent jas akių makiažui.


Mano vonios lentyną užvaldė Leonorl Greyl plaukų priežiūros priemonės plaukams ir PUPA Milk Lovers kūno priežiūros priemonės. Man, asmeniškai, žiemą norisi kiek stipresnių vanilinių kvapų, visa tai PUPA Milk Lovers.
Vita Liberata įdegio suteikiantis losjonas tapo mano favoritu po pirmo naudojimo, nieko geriau ir tobuliau nesu bandžius, stabdo tik kiek per aukšta kaina, tačiau iš kitos pusės, ar geras produktas gali kainuoti pigiai? Manau tikrai ne.


Pabaigai kvepalai. Nors mano dėmesio centre iki šiol YSL Opium kvapai (vyriškas ir moteriškas klasikiniai), jie jų prisijungė nišiniai Byredo Chembur ir Serge Lutens La Fille de Berlin ryškiai raudonos spalvos. 



Tokios kosmetikos priemonės praeitą mėnesį buvo naudojamos dažniausiai, ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig