2017 m. lapkričio 2 d., ketvirtadienis

Kaip ir kiek uždirba blogeriai?


Labas rytas, mano brangieji, kaip gyvena ir kiek uždirba blogeriai, vienas iš įdomiausių klausimų Lietuvos rinkoje. Aš galiu pasakyti labai paprastai, viskas priklauso tik nuo jūsų noro ir galėjimo 'save parduoti'. Šiandien mano pasakojimas apie tai, kaip perkant internetu galiu uždirbti ne tik aš (būdama blogerė), bet ir Jūs.
Aš jau seniai perku drabužius, kosmetiką ir plaukų priežiūros priemones internetu. Kodėl? Taip pigiau ir greičiau, nereikia vargti ir leisti laiką parduotuvėse, užsakymai atkeliauja tiesiai į namus ir galima skirti daugiau dėmesio sau ir savo šeimai. Dabar įsivaizduokime,  jeigu dalis išleistų pinigų grįžtų Jums į sąskaitą? Aš manau, tai būtų malonus siurprizas. Su pasididžiavimu pristatau Jums Bonusway.lt programą, kuri leis nusipirkti dar daugiau, taip pat galimai pasijausti blogere ir net uždirbti pinigų savo pirkiniams.


Bonusway.lt yra visiškai nemokama paslauga, kuri padeda tau susigrąžinti pinigus, išleistus perkant internetu. Tau tereikia užsiregistruoti ir eiti į internetinės parduotuvės puslapį per Bonusway. Procentas ar fiksuotas bonusas už kiekvieną pirkinį yra grąžinamas į registruoto nario sąskaitą. Kiekviena parduotuvė turi skirtingą bonuso lygį, kurį galima patikrinti parduotuvės puslapyje.

Kai tik surinksi 10 eurų bonusą, pinigai galės būti pervesti į tavo banko ar Paypal sąskaitą. Ir taip visada!





Apžiūrėjus siūlomų internetinių parduotuvių sąrašą net nustebau, tai mano mėgstamiausios parduotuvės: Asos, Top beauty, Hqhair, Lookfantastic, Feeelunique, Ebay, Gamiss ir t.t. Svarbiausiai, man nereikia niekur nieko ieškoti, aš darysiu ir pirksiu ten, kur pirkau ir prieš tai, tiesiog už tai gausiu pinigus atgal.  Įpročiai lieka tokie patys, o nauda akivaizdi.



 Bonusway.lt programa turiu pasiūlymus ne tik tokiems  šopoholikams kaip aš, bet ir keliautojams. Rezervuojant viešbučius ir planuojant kelionę per Booking puslapį, gausite net 4% bonuso. Jeigu nemėgstate planuoti kelionės patys, jums į pagalbą atskubės Novaturas specialistai, o bonusas čia siekia 8,5 EUR.




Žinote, kas yra svarbiausiai, svarbiausiai pirkti per Bonusway.lt  programa, būtent ji nukreipia Jus į norimą parduotuvę ir apskaičiuoja bonusus. 

Aš nebūčiau aš, jeigu nepasirinkčiau Topbeauty.lt parduotuvės, kur nuo sumos Jums grįžta net 9% atgal. Tai labai didelė suma ir akivaizdi nauda. Aš jau seniai svajojau išbandyti Kardashian Beauty plaukų priežiūros priemones, o The Balm akių šešėlių paletė beveik metus kabėjo pirmu numeriu mano 'wish list' sąraše. Mano užsakymo suma buvo vos 57 EUR, o atgal gavau net 5,13 EUR. Būkime realistais, tai dar vienas lūpų dažas arba aliejukas plaukams. Perkant už didesnę sumą (pvz GHD tiesintuvą arba plaukų džiovintuvą) gražinama pinigų suma bus kur kas didesnė.







Tai nėra reklaminis triukas, viskas veikia idealiai ir puikiai, mano sąskaitoje jau susikaupė bonusas už pakviestą draugę, pirkinius Ebay ir TopBeauty parduotuvėse. Ką darysiu? Pirksiu dar, juk tai nuostabus būdas sutaupyti, o gal ir išleisti daugiau, nei tikėjaisi.
Noriu pridurti, kad Bonusway.lt bonusai atkeliauja  pinigais į tavo PayPal ar banko sąskaitą. Bonusai, kuriuos gaunate per Bonusway.lt, nėra premijos taškai su ribotu panaudojimu. Tai pinigai į tavo sąskaitą, kas yra labai svarbu. 




Tikriausiai reikia paminėti, kad registruodamiesi per šią nuorodą

https://www.bonusway.lt/lithuanianbeautyblog 

gausite eur didesnę premiją į savo sąskaitą už pirmą pirkinį! Aš manau tai idealus būdas ne tik sutaupyti, bet ir uždirbti tiesiog perkant arba planuojant kelionę ir rezervuojant viešbutį.

Tai ar jau spėjai užsiregistruoti ir gauti savo bonusą? Jeigu dar ne, paskubėk ir pakviesk savo draugus, tegul ir jie žino apie šią unikalią galimybę.

Štai ir mano piniginė ataskaita, manau akivaizdžią naudą, pati išbandžiau ir galiu drąsiai rekomenduoti.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig