2017 m. lapkričio 12 d., sekmadienis

Riga Fashion Week (backstage)


Mano atminties kortelėje tiek nuotraukų, kad net neįsivaizduoju, kada aš jas visas galėsiu sutvarkyti. Aš manau, reikia pradėti nuo pačios pradžios, būtent todėl, bloge labai sumažėjo atsiliepimų apie išbandytas kosmetikos priemones (esme ne tame, kad aš nieko netestuoju, esmė tame, kad aš nelabai jau noriu keisti man patinkančias kosmetikos priemones ir šokinėti nuo vieno veido kremo iki kito) ir ryškiai padaugėjo madingų įrašų. Šiandien jūsų dėmesiui Riga Fashion Week (backstage). Aš nekantriai laukiu savo galimybės susipažinti su dizaineriais, apžiūrėti jų drabužių, bei aksesuarų kolekcijas. 



Mano nuotraukose įamžinti Lena Lumelsky, Dace Bahmann ir DiLiborio (Italija) kolekcijos drabužiai. Makiažas by Douglas, plaukai - Schwarzkopf Professional.

Žiūrime nuotraukas, nes, kaip bebūtų keista, drabužis ant pakabos ir drabužis ant modelio atrodo labai skirtingai. Dievinu ta nepakartojamą jausmą, kai sėdi salėje, jau matei kolekciją ant pakabos ir pagaliau išeina modeliai. Wowwww, žinokite, tiesiog wowwwww....










































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig