2017 m. lapkričio 9 d., ketvirtadienis

Smashbox. Lūpos kurios patinka


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pradėsime atsiliepimų seriją nuo Smashbox lūpų, kurios atrodo OMG kaip gražiai. Jeigu anksčiau visas dėmesys, darant makiažus, buvo skirtas akims ir veidui, dabar rinkoje nauja tendencija - gražios, ryškios ir išraiškingos lūpos. 
Prieš savaitę aš ir kitos blogerės skubėjome pasimatyti su labai charizmatišku Smashbox vizažistu Sebastianu. Būtent jis pristatė mums Smashbox naujienas ir parodė kaip greitai ir lengvai (dėl greitai nepasakyčiau, tačiau tikrai įspūdingai) galima padaryti lūpų makiažą. Sak nuoširdžiai, nusiirksiu įvairių blizgučių ir padarysiu tai namuose, na o rezultatą tikrai įkelsiu į blogą ;-)




Tikriausiai aš kelis žodžius noriu pasakyti apie pačius blizgius, nes pirmą nuomonę jau turiu, juk gavome visus atspalvisu testavimui. Logiška, labiausiai norėjau mėlyno varianto, tačiau ant lūpų gražiausiai atrodo matinio raudono ir blizgančiai raudono derinys. Būtinai parašysiu pilną atsiliepimą, o kol kas noriu pasakyti, kad blzigesiai nėra matiniai, jie blizgūs, tačiau išsilaiko ant lūpų pasakiškai gerai. I like it....




Be Legendary Metallic Lip

Itin prisotintas skystas lūpų gelis, kuris lūpoms vienu potėpiu suteikia sodrią, blizgią spalvą, tolygiai paskirstyti pigmentai atspindi šviesą visais kampais, sukurdami trimates, optiškai putlesnes lūpas. Dėl tikslaus kūgio formos aplikatoriaus ir plonos plėvelės technologijos lūpos padengiamos lengvai, tolygiai ir komfortiškai – jos neišsausėja ir netampa šiurkščios. Galite rinktis iš aštuonių skirtingų atspalvių – nuo intensyviai raudono iki prislopinto rožinio. „Be Legendary“ skysti pigmentai pabrėžia jūsų lūpas, kiekvienoje nuotraukoje jos atrodys spindinčios, putlios ir ryškios.



Ar išdrįstumėte papuošti ir nudažyti lūpas būtent taip? Renginiams ir makiažo nuotraukoms kodėl gi ne?













Ačiū labai už gerą nuotaiką ir nuostabiai praleistą ketvirtadenio rytą....














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig