2017 m. lapkričio 28 d., antradienis

Smashbox Photo Finish Primerizer (Drėkinanti makiažo bazė)


Labas rytas, mano brangieji, kokia šiandien graži diena, pagaliau šviesu ir šviečia saulė. Nesinori sėdėti namuose, todėl aš pabaigiu savo darbus ir važiuoju į miestą. Jeigu tokios galimybės neturite, privalote nors išeiti per pietų pertrauką kažkur papietauti ir pasimėgauti nuostabiu oru. Šiandien bloge pasakoju dar apie vieną Smashbox makiažo pagrindą, kuris skirtas veido drėkinimui, o savo sudėtyje turi hialurono rūgštį.



Photo Finish Primerizer
Drėkinanti makiažo bazė
Numalšinkite troškulį! 24 val. trunkantis drėkinimas ir 127 % didesnis drėgmės kiekis su šia „viskas viename“ makiažo baze. Praturtinta odą atkuriančiu niacinamidu ir drėkinamosiomis savybėmis pasižyminčia hialurono rūgštimi, ši lengvos it plunksna tekstūros priemonė iš karto įsigeria į odą, greitai pasiskirsto, lygina, suteikia putlumo ir visą dieną palaiko puikią makiažu padengtos odos būklę. Sumažėja plonos linijos, užpildomos poros, o veido odos spalva tampa švelni, gaivi ir spindinti. Esate pasiruošusi fotografuotis – nereikia filtro.  
Talpa: 30ml
Kaina: 38,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

Kaip aš ir sakiau, labai ilgai ieškojau makiažo pagrindo kuris greitai susigertų, puikiai atliktų savo darbą, nepaliktų lipnumo pojūčio ir gerai 'draugautų' su mano turimomis priemonėmis. Būtent per Povilo seminarą aš išgirdau, kad darant proginius makiažus geriausiai naudoti drėkinančius makiažo pagiringus, kurie leidžia kitoms priemonėms irgi susigerti į veido odą, o tai reiškia, makiažas išsilaiko ilgiau ir atrodo natūraliau. Matiškumo suteikiančios bazės yra gerai, tačiau dažniausiai toliau makiažui naudojami produktai taip ir lieka ant odos paviršiaus storu sluoksniu. Aš manau, šitoje vietoje kiekvienas vizažistas ir tiesiog makiažų mėgėjas turi savo nuomonę, aš galiu tik pasidalinti savo. Man, asmeniškai, labai patinka naudoti drėkinamąją bazę ant viso veido ir matiškumo suteikiančią ant T zonos. Kiek matiškumo suteikiančių priemonių aš toliau nebenaudočiau (pudrą, kreminę pudrą, baltos spalvos matiškumo suteikiančią pudrą) blizgesys vistiek išlenda, o man tai labai nepatinka. Aš manau, kad tokio tipo makiažo pagrindai idealiai tinka sausos ir mišrios odos savininkėms, tačiau rekomenduojama naudoti labai dozuotai. Pats Smashbox Photo Finish Primerizer labai lengvas, jo kosnstencija lyg vanduo, jokio lipnumo, porų nekemša, ant veido jaučiasi labai maloniai. 

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig