2017 m. gruodžio 21 d., ketvirtadienis

ELIZABETH ARDEN Eight Hour® Lip Protectant Stick SPF 15 Lūpų balzamas


Iki ELIZABETH ARDEN pristatymo Kristianoje, aš nieko nesu girdėjus apie šios kompanijos siūlomas kosmetikos priemones ir best sellerius rinkoje. Net gėda pasakyti, tačiau aš nesu bandžiusi jų garsiojo veido kremo ir stebuklingų kapsulių. Jau puikiai žinote, visus 'stebuklus' aš jau gavau testavimui, o šiandien mes pašnekėsime apie lūpų balzamą, kurio kaina apie 26 eurus ir mano manymu, už tokią kainą, jis turi būti tiesiog stebuklingu.







Mano nuomonė:

Jeigu ELIZABETH ARDEN  garsusis Eight Hour Protect visiškai ne mano istorija, nes jis velniškai riebus, sunkus ir sunkiai susigeria (gal aš dar tiesiog neatradau būdų jo naudoti), tai lūpų balzamas pasakiškas. Labai patiko išskirtinis ir prabangus baltos spalvos įpakavimas, patiko ir pati balzamo konsistencija, kuri tirpsta nuo lūpų šilumos. Balzamas puikiai maitina ir nuostabiai puoselėja mano lūpas (kažkur vėl peršalau, o temperatūrą jaučiu tik iš išsausėjusių lūpų).  Vienintelis minusas - aukšta kaina, tikrai per aukšta kaina, bet žiūrėsim, jeigu taupiai naudojasi, kad ir verta.
Labai rekomenduoju užsukti į Kristianą arba Kosmadą parduotuves ir susipažinti su siūlomu ELIZABETH ARDEN asortimentu, manau tikrai atrasite kažką naujo savo veido priežiūros rutinai.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig