2017 m. gruodžio 21 d., ketvirtadienis

Apie "lengvas" kremines pudras


Labas rytas, vakar visą dieną skyriau fotografavimui, norėjau padaryti ir drabužių derinuko nuotraukas ir sufotografuoti visas turimas naujienas. Šiandien jūsų dėmesiui viena iš įdomiausių temų, apie 'lengvas', bet kaip teigia gamintojai, gerai maskuojančias kremines pudras. Pasakysiu nuoširdžiai, beveik visi gamintojai išleido būtent tokias pudras, tik spėk bandyti. Aš atrinkau savo kosmetinėje įvairios kainų kategorijos, todėl manau šitas įrašas bus įdomus visiems, kas mėgsta išlaidauti ir tiems, kas mėgsta taupyti.

Šių naujų pudrų pagrindinė savybės - lengva konsistencija, vandens pagrindas, galimybė sluoksniuoti ir pasiekti norimą maskavimo rezultatą.


Tikriausiai man reikia pasakyti iš karto, kad mano mėgstamiausia šios kategorijos pudra yra L'oreal Nude. Labai gaila, kad jos nėra Lietuvos rinkoje, nes tai tikrasis stebuklas. Dauguma blogerių sako, kad ji labai panaši į Armani Silk, aš nežinau, Armani nesu bandžiusi, o L'oreal jau ketvirtas buteliukas. Pudros buteliukas vos 20 ml, atsukamas dangtelis, dozatoriaus nėra, pudra labai lengva, tačiau nėra pagaminta vandens pagrindu. Aliejus, kuris atsakingas už pudros paskirstymą jaučiasi, todėl rekomenduoti šios pudros visų tipų odai aš tikrai nerizikuočiau. L'oreal Nude pudrą galima drąsiai sluoksniuoti, tačiau man pilnai užtenka vieno skuoksnio ir gana lengvo maskavimo, nes šį pudrą mano kosmetinėje atsakinga už kiekvienos dienos makiažą, kai veido perkrauti visiškai nesinori. Aš sakyčiau, kad tai geriausias kokybės ir kainos santykis.


Labai panašus variantas į L'oreal Nude Esteer Lauder, tačiau kaina visiškai kitokia. Pudra maskuoja vidutiniškai, ant veido atrodo natūraliai ir labai gražiai, lieka taip vadinamas 'šlapias efektas', kurio nesinori slėpti po biria pudra. Minusas (apart kainos) - spalvos, mano visos turimos per daug rožinės. 

NYX Professional Makeup Total Controle kiek kitoks variantas, tai labai gerai maskuojanti pudra pigmetas, čia jau yra ir patogi pipetė pudros dozavimui. Pudra natūraliai atrodo, tačiau ją galima skuoksniuoti siekiant tobulo maskavimo. Nepatikėsite tačiau užtepus kelis pudros sluoksnius, veidas atrodo taip pat gražiai ir natūraliai. Pudra suteikia matinį užbaigimą, todėl ją drąsiai galima rekomenduoti net labai riebios odos savininkėms. Dar vienas pliusas - iš visų išvardintų pudrų, šį išsilaiko ilgiausiai, nuo ryto iki vakaro.

Negaliu nepaminėti aš ir populiariausios Catrice HD pudros. Man ji nelabai patinka, nes ją paskirstyti ant veido be galo sunku, vistiek matosi dryžiai, o pudros atspalvių vos keturi, todėl atrasti savo tampa labai sunku. Vienintelis pliusas - geras maskavimas ir prieinama kaina, daugiau privalumų nėra. Pudra gali kimšti poras ir sukelti alerginę reakciją.


Pabaigai apie du mažuliukus iš PUPA.  Made to Last pudra lengva, gerai maskuoja ir puikiai atrodo ant veido. Spalvų pasirinkimas didelis, tačiau pudra neatrodo taip natūraliai, kaip visos kitos. Būtent ši pudra paryškina visas matomas, turimas ir neturimas raukšles ant mano veido ir labai sausina odą. Pupa Like  a doll labiau tiks sausai odai, jeigu jūsų oda lygi ir graži, norisi kiek pakoreguoti atspalvį ir maskavimą, šį pudrą būtent jums. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad nude ir 'lengvos pudros' kurios atsirado rinkoje visai neseniai tikrai vertos jūsų dėmesio, tačiau sunku atrasti tą, kuri tiks būtent jūsų odos tipui. 







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig