2017 m. gruodžio 19 d., antradienis

Country Candle - Harvest Moon


Kai iki Kalėdų lieka mažiau, nei viena savaitė, darbe spaudžia su projektais, kurie nepabaigti iki galo, net minties, kad vakare užsukti į parduotuvę ir išsirinkti dovanas nelieka. Niekas nenori dovanų paieškos palikti paskutinei dienai, kai parduotuvės pilnos, kai visi perka tai, kas nebūtinai gali patikti. Ką siūlau aš? Internetines parduotuves, taip ir greičiau ir paprasčiau, tik rinkitės kurjerio paslaugas, nes visi paštomatai jau pilni, aš vienos savo siuntos iš Vilniaus laukiau apie savaitę, nes paštomate nebuvo vietos. Iš 'saugių dovanų' sąrašo labai norėčiau paminėti žvakes, prirodo, jos patinka ne tik merginos, bet ir vyrams. kai kurie, net neįsivaizduoja romantiško vakaro be žvakių. Kokie šaunuoliai, tiesa? 









Mano nuomonė:

Visi žmonės kaip žmonės, o tik blogeriai renkasi žvakes pagal spalvas, kad gražiau atrodytų nuotraukose. Jeigu visos turimos Country Candle žvakes aš užsakiau vertinant kvapų natas, tai šitas mažuliukas buvo pasirinktas tik todėl, kad jis juodas. Žinokite, tikrai neprašoviau. Labai turtingas ir nuostabus aromatas. Stiklainis mažas, fotogeniškas (kas man yra svarbu), užsidaro ir nesijaučia dūmų kvapo namuose, nebrangiai kainuoja ir gali būti tobula dovana tiek merginoms, tiek charizmatiškiems vyrams. Gamintojas teigia, kad pagrindinės nata - saldžios slyvos. Slyvos tikrai yra, jos gana saldžios, primina tirštą slyvų uogienę su imbieriniais sausainiais, puikiai tinkantis Kalėdoms aromatas. Kvapas gana saldus, paslaptingas ir viliojantis, tai tikrasis Harvest Moon, miestas po mėnuliu, kuris pilnas paslapčių.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju Country Candle žvakes dovanoti per Kalėdas, tai nėra atsitiktinė dovana, o jūsų draugai ir kolegos tikrai prisimins apie Jus , kai degins jas savo namuose sausio vakarais.

Daugiau žvakių čia: https://www.kringle.lt

PR sample





SHARE:

5 komentarai

  1. Aš dievinu žvakes! Bet kad mano vyriškis gavęs žvakę dovanų apsidžiaugtų – never gonna happen :D Šiais metais jis man vasarą pasakė, kad kalėdoms norėtų šuolio - https://www.laisvalaikiodovanos.lt/skrydziu-dovanos/suolis-su-virve-nuo-tilto :D Tikriausiai, kad pataupyčiau iki gruodžio :)) Bet kas juokingiausia, kad ir kokį kietuolį vaizduotų ir bepročiu save vadintų, kai niekas nemato - yra švelnus kaip kačiukas ir mėgaujasi ne tik kvepiančiais namais nuo žvakių, bet ir.. kvepiančia vonia :) (jei išgirstų, kad kam nors tai pasakiau, išsigintų tikrai :D)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Omg omg kaip dievinu žvakes!!!!
    Atradau labai fainas žvakes Lietuvių kūrėjų su pasirinktais eterinias aliejas - https://www.lostrade.com/zvakes/ ir kas dar nuostabu kad pats žvakės indelis cementinis, todėl dabar puikiai tarnauja kaip vazonėlis :D
    Jei jau kas nors patinka ir kažko noriu, pirmiausiai žiūriu pas lietuvių kūrėjus. Gi reik paremt savus :)) O kalbant ne apie materialas dovanas (beveik:D), užsiprašiau vyro kuponiuko kokio https://www.pasiutuslape.lt/makiazas, kad pasibaigus karantinui bėgčiau gražintis:DD

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig