2017 m. gruodžio 19 d., antradienis

Urban Decay Heavy Metals Eyeshadow Palette


Labas rytas, mano brangieji, jau tikriausiai vakar vakare matėte mano makiažo variantą naudojant būtent šią šešėlių paletę, šiandien atėjo laikas aptarti ir pačius šešėlius. Puikiai suprantate, visi mes mokame daryti stebuklingus makiažus, tačiau aš šešėlių Urban Decay Heavy Metals paletė verta dėmesio sužinosite perskaitę mano atsiliepimą.





Heavy Metals Eyeshadow Palette


Limituoto leidimo paletė su 20 išskirtinių ir stiprų metalo efektą suteikiančių šešėlių akims. Šešėliai sudėlioti taip, kad būtų lengva bet kokį įvaizdį transformuoti į pašėlusį makiažą vakarui. Dešinėje paletės pusėje sukomponuoti neutralūs atspalviai, ryškūs - kairėje.

URBAN DECAY patobulino iki šiol turėtą metalo efekto šešėlių formulę ir tai užtikrino, kad kiekvienas atspalvis teptųsi labai švelniai, tekstūra būtų kreminė, o efektas kiek įmanoma intensyvesnis.

Kur pirkti: www.douglas.lt















Mano nuomonė:

Tikriausiai nereikia sakyti, kad labai labai apsidžiaugiau gavus šią nuostabią paletę testavimui. Vos sulaukiau kitos dienos, kad išbandyti atspalvius ir pradėti daryti makiažą. 
Tikriausiai, tradiciškai, pradėsime nuo įpakavimo, jis metalinis, violetinės spalvos. Taip, surenka visus piršto antspaudus, valosi sunkiai. Šešėliai išsitraukia, o tai didelis pliusas, nes paletę be dangtelio galima naudoti kaip veidrodį darant makiažus. Veidrodis gana didelis, patogus ir tinkamas visam makiažui atlikti (ne tik akių, nes mano gyvenime buvo veidrodžių, kur matydavosi tik viena akis). 
Sakyčiau 20 blizgių atspalvių, labai geras pasirinkimas. Spalvos tikrai geros, naudojamos ir pigmentuotos. Darant makiažą aš supratau, kad be matinių šešėlių vistiek apsieit sunku, reikia ir akies lanką paryškinti ir šešėlių ribas išsklaidyti. Urban Decay Heavy Metals akių šešėlių paletė galėtų būti kaip priedas arba blizgūs akcentas jau prie jūsų turimų UD palečių, kai reikia 'šventės' ant akių. Šešėliai išsilaiko puikiai visą dieną, blizgučiai kiek byra, todėl rekomenduoju pradėti makiažą nuo akių, o tik toliau pereiti prie veido ir lūpų. Noriu pasakyti, kad pas mane ant lūpų UD matinis lūpų dažas, tačiau aš panaudojau violetinės spalvos šešėlius ir padariau tokį savotišką blizgų akcentą.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad šešėliai man labai labai patiko, smagu, kad apart ryškių atspalvių, čia galima rasti ir gražius nude, bei rose gold atspalvius.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig