2017 m. gruodžio 18 d., pirmadienis

Fossil - šiuolaikiško vintažinio dizaino pavyzdys.



Sveiki, mano brangieji, praeitą savaitę aš užsukau į Mados Prieskoniai parduotuvė PC Panorama Vilniuje tam, kad apžiūrėti Fossil laikrodžių naujienas ir asortimentą. Kviečiu Jus į virtualią kelionę, kur mes pasimatuosime ir apžiūrėsime visas naujienas, aptarsime Fossil išskirtinį dizainą ir brendo koncepciją. Sutikime, kiekvienas laikrodis yra išskirtinis, Fossil, mano akimis, tai šiuolaikiško vintažinio dizaino pavyzdys.





Nepatikėsite, tačiau ir Fossil laikrodis gyvena mano spintoje. Tai labai universalus, nude spalvos modelis, kuris puikiai tinka prie mano odos spalvos ir yra beveik nematomas aksesuaras, tačiau puikiai atrodo prie ryškesnių drabužių. Laikrodį buvau nusižiūrėjusi ir įsigijau el. parduotuvėje www.madosprieskoniai.lt. Taip džiaugiausi gavusi šį gražuolį. Gal dar dėl to, kad pristatė kitą dieną po užsakymo, tai dvigubas džiaugsmas.  O pats modelis - tai tas variantas, kai laikrodis turi nešaukti, o tyliai šnibždėti apie savo išskirtinumą ir nuostabų dizainą.

Pradėsime nuo vintažinių laikrodžių dėžučių, kurios atrodo labai įspūdingai. Labai ilgai aš galvojau, kad tai tiesiog parduotuvės sienos diziano sprendimas, kol mano rankose neatsidūrė Fossil laikrodis. Tik tada aš suvokiau, kad dėžutę prie laikrodžio galima pasirinkti pagal savo norą ir skonį. Aš manau, tokį laikrodį su vintažinio tipo metalinę dėžutę bus be galo malonu dovanoti, Kalėdos jau ne už kalnų, todėl pagalvokime apie dovanas iš anksto.



Grįžtant prie naujos Fossil kolekcijos, noriu pasakyti, kad čia dominuoja ne mums įprasto laikrodžių spalvos: juoda, balta, auksinė. Fossil pirkėjas yra kūrybingas, jis ieško išskirtinumo ir galimybių parodyti savo 'aš' Būtent todėl šį sezoną kolekcijoje dominuoja tamsiai mėlyna, grafito pilka ir šiltai ruda. Nepalieka savo pozicijų ir klasikiniai gold/rose gold ir sidabrinės spalvos modeliai.

Aš pasakysiu nuoširdžiai, tiesiog įsimylėjau visą kolekciją, todėl išsirinkti buvo be galo sunku. Nuostabiai atrodo tiek tamsiai mėlynos spalvos chronografas, kurio korpusas pagamintas ir nerūdijančio plieno. Jis labai dailiai atrodo ant mano rankos, aš jau matau jį su baltos spalvos oversized megztiniu ir vintažiniais Lee džinsais.




Mano nuostabai pilkos spalvos laikrodžiai puikiai tiko prie mano Trissardi palto. Auksinės detalės suteikia žaviam mažam laikrodžio modeliui išskirtinumo ir kiek vintažinio poskonio.



Noriu priminti, kad Fossil tai ne tik laikrodžiai merginoms, tai nuostabūs vyriški modeliai, kurie traukia akį parduotuvėje.Pažadu, mes būtinai nueisime dar kartą su vyrų ir pasimatuosime visus modelius.


Na o štai mano meilė iš pirmo žvilgsnio. Jeigu ieškote madingos šio sezono bordo spalvos laikrodžio, Fossil Jums į pagalbą.



Mano pasirinkimas gana netikėtas, aš labai pasiilgau kiek didesnių klasikinių laikrodžio modelių, vėl noriu 'jausti' laikrodį ant savo rankos. Jau netrukus pasidalinsiu savo turimo Fossil laikrodžio nuotraukomis. 



Daugiau Fossil laikrodžių ir papuošalų rasite www.madosprieskoniai.lt inernetinėje parduotuvėje. 
Pabaigai noriu pasakyti, kad savo pasirinkimu likau labai patenkinta. Sutinku, tai ne pirmas ir ne paskutinis laikrodis mano kolekcijoje, nes aš pastoviai sakau, laikrodis, tai unikalūs aksesuaras, kuris pasako apie JUS žymiai daugiau, negu JŪS patys. 

Ar jau pasirūpinote Kalėdinėmis dovanomis? O gal tai bus Fossil laikrodis?

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig