2017 m. gruodžio 1 d., penktadienis

Intimissimi N1


Apie tobuliausius pasaulyje apatinius Intimissimi mes su jumis nešnekėsime, nes padarysime tai kitą kartą. Jūsų dėmesiui šiandien išskirtiniai kvepalai, kuriuos gavau parduotuvėje perkant apatinių už bendrą sumą 70 EUR ir daugiau. Reguliari kvepalų kaina apie 40 EUR, su akcija vos 10. Kai pardavėjos pasiūlė man išsirinkti, nedvejodama išsirinkau saldų, gurmaniškai vanilinį aromatą.






Mano nuomonė:

Ar gali kompanija, gaminanti apatinius, gaminti kvepalus? Kaip parodo praktika, ne visada gali, tačiau Intimissimi tai pavyko puikiai. Aišku, gal kvapai nėra super išskirtiniai, tačiau kolekcijoje, kuri yra pristatyta parduotuvėje yra 3 aromatai: Innocente, Romantica ir Sensuale. Mano turimas variantas Innocente, kur pagrindiniu smuiku groja saldus ir kiek pudrinis irisų aromatas paskanintas saldesniu tonkos pupelių, bei muskusu. Už jausmingą atsakingas santalas, kuris atsiskleidžia po geros pusės valandos, būtent todėl kvepalai skamba labai arti kūno ir yra ypač seksualūs.
Kvepalų buteliukas stiklinis, mergina su korsetu ir Intimissimi pavadinimas. Mano kvepalai turi baltos spalvos kaspiną, kuris atrodo labai gungančiai ir provokuojančiai.
Ar spėjote išbandyti Intimissimi kvepalus? Ar užsukote į Intimissimi apatinių parduotuvę? Ar suplanavote penktadienio vakarą?





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig